Mazda 3

Nou Mazda 3, el cotxe fabricat per emocionar-te

Arriba a Egarmaz el nou Mazda 3

Conducció intuïtiva i apassionant

Arriba a les carreteres de Terrassa el nou Mazda 3. De la mà d’Egarmaz Motor presentem el cotxe fabricat per emocionar-te.

Modelat per les mans dels artesans Takumi a partir de blocs d’argila, sembla que el cotxe estigui fet d’una única i llarga pinzellada. Proporcions netes i elegants, però amb la seguretat que proporciona la tecnologia i-Activesense.

Conducció intuïtiva i apassionant gràcies a una carrosseria que aconsegueix major rigidesa i eficiència de transmissió de l’energia. A més a més, la tecnologia SKYACTIV-Vehicle Architecture permet que cotxe i conductor estableixin una connexió semblant a la que s’estableix entre cavall i humà, Jinba Ittai.

Compta amb dos propulsors de gasolina amb la tecnologia de propulsió semihíbrida M-Hybrid, que li permet obtenir l’etiqueta ECO en tots dos motors de gasolina.

L’habitacle del Mazda3 ofereix un disseny de clars tints minimalistes, amb traços horitzontals i una disposició clàssica dels comandaments, encara que instal·lant una interfície multimèdia amb pantalla tàctil de 8,8″ compatibles amb Apple CarPlay i Android Auto.

La gamma de preus oficials amb els quals està disponible el Mazda 3 arrenca en els 18.500 euros de la versió amb carrosseria hatchback, mecànica gasolina 1.5 SkyActiv-G de 105 CV i terminació Origin. A la part superior de la gamma Mazda 3 està la versió amb carrosseria sedán, mecànica dièsel SkyActiv-D amb 150 CV, caixa del canvi manual amb 6 relacions i terminació Zenith White per 32.300 euros.

Vol saber-ne més? Contacta amb Egarmaz Motor fent clic a la següent imatge:

Imagen relacionada

Author: Manel Okey

Locutor de radio, comunicador, presentador, director de márqueting, relaciones públicas, creativo, community manager.
manelokey.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.