No al tancament de Teledeporte

Rebuig al tancament del canal Teledeporte de RTVE

La Direcció de la Corporació RTVE té projectat tancar el canal Teledeporte, que emet en Alta Definició. En un intent de minimitzar la importància de la mesura, aquesta es presenta com una fusió amb La2.

Teledeporte és l’únic canal d’esports que emet en obert en tot el territori espanyol. En ell té cabuda l’esport olímpic i paralímpic, així com la majoria dels esports minoritaris. A més presta especial atenció a les competicions protagonitzades per la dona. El seu tancament condemnarà a totes aquestes especialitats.

En cas que es dugui a terme aquest projecte la producció que es realitza amb personal i mitjans de la Corporació es veurà reduïda. Això significarà un major desaprofitament dels recursos propis de l’empresa pública, una característica de la nefasta gestió que està duent a terme la Direcció de la CRTVE.

Els treballadors de la radiotelevisió pública i els seus representants sindicals es mostren en total desacord amb el tancament del canal i faran quant estigui a la seva mà per impedir-ho.

Sense Teledeporte hi haurà menys esport i menys cultura

La fusió del canal temàtic d’esports amb La2 suposarà una pèrdua de programació cultural, ja que desapareixeran programes del segon canal públic per deixar espai als esports.

No obstant això, sense una finestra on aparèixer molts patrocinadors perdran el seu interès, amb el que molts d’aquests esports es quedaran sense els pocs recursos econòmics dels quals disposaven fins ara.

Signa aquí contra el tancament de Teledeporte

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada