Nil i Jan Solans, Micky Labarias i Sergi Francolí presencia de luxe als rallyes 2018

Els pilots de Rally, de l’escuderia TRS de Terrassa, amb clares opcions als títols a cadascuna de les seves categories en aquest 2018.

L’escuderia Motor TRS de Terrassa, presidida per Enric Sans, será present, a proves Internacionals, Nacionals i del Campionat de Catalunya de Rally. Els germans Solans (Nil i Jan), Micky Labarias i Sergi Francoli, a pocs dies d’iniciar la temporada 2018, ben segur que, cadascú a les corresponents categories, seran pilots a tenir en compte a la lluita per les primeres plaçes.

L’actual campió de WRCJ, el matadeperenc Nil Solans, en breu començarà a disputar el mundial de rallyes, en la categoría WRC2. 7 proves a nivel mundial són les que Nil, s’ha guanyat en la seva impecable actuació el passat 2017.

Micky Labarias, el pilot que l’any passat ja va sorprendre amb els seus resultats i la rápida adaptació als trams d’asfalt amb el seu Renault Megane Cup, tot apunta que el veurem a la màxima categoria del Campionat de Catalunya de Rally d’asfalt.

El petit dels Solans, Jan, intentarà millorar el seu resultat en la prestigiosa BKr2 a nivel nacional, que ja va disputar l’any passat. Un campionat al que s’afegeix per primera vegada, Sergi Francolí, que venint de fer una destacada presencia a l’última edició del Volant RACC – Trofeu MAVISA, intentarà posar les coses difícils a pilots amb molta més experiencia.

A tots ells, els seguirem de ben aprop…

 

Author: Rally World CAT

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada