Música en directe i còctels a Terrassa

Fins el 30 de setembre els locals del Gremi d’Hostalaria oferiran música en directe i còctels

Ahir a la Plaça Vella de Terrassa va tenir lloc la presentació del I Festival de Música en Directe i Més, organitzat pel Gremi d’Hostaleria de Terrassa, una iniciativa que es perllongarà del 21 al 30 de setembre. L’acte va ser presentat pel nostre company i showman Manel Okey.

Segons v a explicar Xavi Gómez, nou president del Gremi Empresarial, la iniciativa constarà d’actuacions en viu, dj’s, grups musicals als bars i locals agremiats on, a més, s’oferiran diferents tipus de combinats amb música en directe. “Omplirem la ciutat de Terrassa de música” –va dir a la presentació al acte de presentació a la  Plaça Vella.

L’objectiu és que més de 20 locals se sumin al festival. Estan confirmats: La Fabrica 1909, El Cultural, Sala de Festes Fred Astaire, S3ntidos, el Zurito, Sala el Born, El Cafè de l’Aula, La Taberna Vikinga, Factoria i la Granja Catalana.

De fet, durant la presentació de la campanya va tenir lloc el I Concurs de Combinats. Els participants van haver de fer en cinc minuts tres còctels iguals perquè el jurat pogués deliberar.

El jurat estava format per el Tinent d’Alcalde de cultura, innovació i projecció de la ciutat, Amadeu Aguado, de la sotspresidenta del Gremi, Maite García, així com Paolo Lazzarini, representant de la distribuidora Diageo.

Sis establiments van participar: El Rovell de l’ou, El cafè de l’Aula, Sentidos, Taverna Vikinga, Zurito  i Sala Faktoria. El Dani, d’aquest darrer va ser el guanyador amb un còctel anomenat Gin Màgic, tipus London dry de sabor suau, equilibrat i amb tocs de llimona, pebre de Jamaica i un final llarg i especiat.

Al final de l’acte el Gremi va oferir un tastet d’un combinat dissenyat especialment per aquest acte.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.