Moventia creix amb Mercedes-Benz

Moventia creix amb Mercedes-Benz

Stern Motor suma els concessionaris de Vic i Manresa de la marca premium alemanya.

Stern Motor, concessionari oficial de Mercedes-Benz dins del grup Movento, acaba d’ampliar la seva presència al territori amb la incorporació dels concessionaris oficials de la marca alemanya a les poblacions de Vic i Manresa. Aquesta integració suposa la consolidació de la marca premium Mercedes-Benz sota el paraigües de la xarxa de concessionaris Stern Motor i va alineada amb l’estratègia global de creixement que el grup familiar està duent a terme per ampliar i consolidar la seva presència a diferents punts del territori.

L’adquisició de Mercedes-Benz a la zona de Vic i Manresa reforça la presència del grup a la zona de la Catalunya Central amb una marca premium del mercat de l’automòbil. Movento està present a Vic i Manresa amb les marques Audi i Volkswagen i amb Land Rover i Jaguar.

“La consolidació de la nostra presència a Osona i al Bages és un pas clau per assolir el nostre objectiu d’expandir-nos en la distribució de l’automòbil. La integració d’aquests nous concessionaris dins de Stern Motor crea sinergies en el grup d’automoció i contribueix de manera molt positiva al nostre creixement”, ha destacat Miquel Martí, president de Moventia.

Actualment, els concessionaris de Mercedes-Benz a Vic i Manresa compten amb una plantilla de 57 persones, que passen a formar part de l’equip Movento, i dues instal·lacions ubicades en aquestes poblacions. Al llarg del 2017, aquesta companyia va facturar un total de 30 milions d’euros i va comercialitzar més de 1.000 vehicles a l’any (nous, usats i industrials), que ara s’afegeixen a Movento.

Movento compta amb els concessionaris oficials Auser (Renault-Dacia), Stern Motor (Mercedes Benz-Smart), Sarsa (Audi-Volkswagen-Seat-Skoda), Motospazio (Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Derbi y Moto Guzzi), Motorprim (Hyundai) i Auto Pla Vic (Land Rover i Jaguar) presents al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages, Osona i l’Anoia. És un dels grups d’automoció més destacats del seu entorn i comercialitza prop de 25.000 vehicles, nous i d’ocasió i  pertany a Moventia, grup d’empreses expertes en mobilitat sostenible i compromeses amb les persones, la societat, el medi ambient i la qualitat del seus serveis.

  Share:

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.