Les urgències de Mútua de Terrassa col.lapsades

Motorista ferit greu

Actuació en l’accident d’un motorista ferit greu després de caure a terra

Ha perdut el control del vehicle a la rotonda de l’av. de Sta. Eulàlia i l’av. de les Glòries Catalanes

Cap a les 2.30 h d’aquesta matinada, un motorista ha caigut a terra quan circulava per l’interior de la rotonda de l’avinguda de Santa Eulàlia, amb l’avinguda de les Glòries Catalanes. Un testimoni dels fets ha informat a la Policia Municipal que, tot i que el conductor circulava a una velocitat adequada, en fer el gir a la rotonda l’estrep de la motocicleta ha tocat a terra i li ha fet perdre el control del vehicle fins que ha caigut. Una unitat de la Policia Municipal, alertada pel testimoni, ha acudit al lloc i ha demanat una ambulància, que l’ha traslladat al motorista a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, on ha estat atès de les seves lesions a les cames. Els agents han regulat el trànsit de la zona fins que el ferit ha estat evacuat de la via.

Dos conductors sancionats per donar positiu en les proves d’alcoholèmia

El primer dels conductors ha estat denunciat per la via administrativa cap a les 0.30h d’aquesta matinada. Una patrulla de la Policia Municipal l’ha aturat quan circulava amb la seva motocicleta pel carrer de Duero, a l’alçada de la carretera de Montcada, i l’ha requerit per ser sotmès a les proves d’impregnació alcohòlica, ja que feia olor a alcohol. S’ha traslladat l’infractor a la seu policial, on ha bufat en un etilòmetre de precisió, en el què ha donat resultats positius de 0,58 mg/l i 0,57 mg/l. El conductor ha estat sancionat i la motocicleta ha quedat immobilitzada a la via pública mitjançant.

Cap a les 2.30 h d’aquesta matinada, una conductora ha estat sancionada en donar positiu en les proves de detecció d’alcohol en un etilòmetre de precisió, amb uns resultats de 0,39 mg/l i 0,37 mg/l. Els fets han tingut lloc al carrer d’Arquímedes, a l’alçada del carrer del Doctor Ullés, quan una unitat de la Policia Municipal l’ha aturat perquè circulava de forma estranya. Una altra conductora habilitada per conduir s’ha fet càrrec del vehicle, per la qual cosa no ha estat necessari d’immobilitzar-lo.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada