Mira el vídeo de la CUP és evocador

La CUP encara la recta final amb el llançament d’un evocador spot electoral

Una urna de l’1 d’octubre, l’aigua pública, el joc infantil, les gàbies i els presos, la cultura del totxo i els feminismes són algunes de les metàfores protagonistes

La CUP acaba de llançar el seu spot electoral, amb el que enfortirà la recta final de la campanya. Després d’haver treballat línies estètiques amb gravacions a exteriors i plànols panoràmics de la ciutat (com va fer l’any 2011 i el 2015), les anticapitalistes fan un gir radical a la seva línia gràfica i aposten ara per un vídeo conceptual. Rodat a l’espai de creació cultural La Lluerna, en els dies previs a l’arrencada de campanya, l’spot fa servir diferents metàfores de la vida quotidiana.

La realització ha estat obra de David Calle, qui ha aportat la seva experiència i creació en el rodatge. La música ve de la mà de Núria DeAndrés i Aleix Costa, les quals han creat una preciosa peça de música ad hoc per aquest vídeo. Així mateix Marina Molina ha posat la veu en off, tot recitant el text escrit per Sara Alastuey i Màrius Intente. Precisament és d’aquest darrer, del jove dissenyador terrassenc, la idea, direcció i edició de l’spot.

Un spot que compta amb la militància de la CUP com a actrius i actors, les mateixes persones que donen vida a aquest projecte polític: tant a dins la pantalla com fora de camp. I que porta per títol «Amb empenta col·lectiva», que és justament el lema de campanya de la CUP a les eleccions municipals.

Crèdits de l’spot

David Calle: realització

Marina Molina: veu

Sara Alastuey i Màrius: text

Núria DeAndrés i Aleix Costa: música

Màrius Intente: idea, direcció, edició

Author: CUP Terrassa

CUP Terrassa

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.