Joc de l'Aigua

Daniel Simón guanya el premi del Joc de l’Aigua de Mina, Aigües de Terrassa

  • El Joc de l’Aigua és un recurs didàctic en format interactiu que pretén informar i formar sobre diversos aspectes de l’aigua i la sostenibilitat.
  • Hom pot seguir jugant en la versió més interactiva a la web de Mina aiguesdeterrassa.com, així com des de les xarxes socials corporatives (Facebook i Twitter).

 

Mina, Aigües de Terrassa ha lliurat al guanyador de la segona edició del Joc de l’Aigua el premi que consisteix en un sopar per a dues persones en un restaurant de la ciutat i dues entrades per a l’espectacle que desitgin de la cartellera del Centre Cultural Terrassa.

El guanyador del sorteig, Daniel Simón, jove emprenedor, és el Co-Founder del projecte youdrop (www.you-drop.com) i la seva butlleta va ser l’afortunada, escollida per una mà innocent al sorteig que es va efectuar a les noves instal·lacions del Diari de Terrassa, d’entre totes aquelles que havien respost correctament a les preguntes, tal com vam difondre ara fa uns dies.

L’objectiu de la campanya JOC de l’AIGUA, campanya és que els usuaris aprenguin, mitjançant un joc de preguntes i respostes, sobre tot allò que envolta el món de l’aigua. Les preguntes estan agrupades en sis grans temàtiques: l’aigua, el cicle de l’aigua, l’aigua en la història, el clima, el reciclatge i la sostenibilitat i la innovació i la tecnologia. Al voltant d’aquests temes centrals es tractaran qüestions de coneixement general i d’altres relacionades amb la ciutat de Terrassa, la seva vinculació amb l’aigua i la història de Mina.

Josep Lluís Armenter, director general de Mina, Aigües de Terrassa, assegura que l’objectiu de la companyia amb aquesta acció és “donar informació sobre l’aigua i difondre coneixement sobre el cicle de l’aigua i la seva gestió d’una forma lúdica, educativa i adreçada a tots els públics”.

D’aquesta manera, el Joc de l’Aigua se suma a la resta d’iniciatives promogudes per Mina per fomentar el coneixement sobre tot allò que rodeja a l’aigua i sensibilitzar sobre la importància del medi ambient. Des de fa anys l’empresa desenvolupa una tasca educativa per tal d’apropar el cicle de l’aigua a la ciutadania i als centres escolars, amb centenars d’activitats fetes a les escoles, així com el fons documental “Cultura de l’aigua”, disponible a la biblioteca BD3, i  en l’exposició a l’Espai Obert (C/nord 81) “Què hi ha darrere l’aixeta”.

Author: Mina, Aigües de Terrassa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.