Mina mostra les fotos del Concurs de Pluja

Mina i Parc Vallès presenten la mostra del III Concurs de Fotos de Pluja

La presentació serà avui divendres 28 de juliol a l’espai central del Parc Vallès, en front el Cinesa

La mostra es podrà veure en aquest espai fins al 10 de setembre

 

El director general de Mina, Aigües de Terrassa, Josep Lluís Armenter, i la gerent de Parc Vallès, Núria Gàndara, presentaran la mostra del III Concurs de Fotografia de Pluja demà divendres 28 de juliol a les 13 hores a l’espai central del Parc Vallès. La mostra reuneix 30 imatges seleccionades entre les que es van presentar a la que ja és la tercera edició del Concurs de Fotos de Pluja que va convocar Mina, Aigües de Terrassa aquesta primavera.

Olga Jiménez ha sigut la guanyadora d’enguany amb la imatge “Gotes”, una fotografia en blanc i negre on l’autora centra el seu objectiu en les petites gotes que queden suspeses a les pinces i a l’estenedor després de la pluja, com si fossin llàgrimes del cel.

Un jurat format pels fotògrafs Nebridi Aróztegui, Miquel Badia, Rafel Casanova i Cristóbal Castro va ser l’encarregat d’escollir la millor imatge entre les cinc fotografies que van resultar finalistes.

La mostra fotogràfica es podrà veure en una instal·lació triangular ubicada a l’espai central del Parc Vallès, en front el Cinesa, on hi romandrà fins al 10 de setembre. D’aquesta manera serà visible per als milers de persones que circularan aquest estiu per la zona d’oci.

Author: Fundació MIna Aigües de Terrassa

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.