III Concurs de Fotografia de Pluja

Quatre fotògrafs professionals escolliran la imatge guanyadora del III Concurs de Fotografia de Pluja

Les persones que vulguin participar poden penjar la seva imatge a la pàgina de Facebook de Mina, Aigües de Terrassa fins al 31 de maig

El jurat escollirà la fotografia guanyadora entre les cinc més votades. El premi serà un sopar i espectacle per a dues persones. A més, es farà una selecció de les millors instantànies per a una petita mostra

Un jurat format per quatre fotògrafs professionals serà l’encarregat d’escollir la instantània guanyadora de la III edició del Concurs de Fotografia de Pluja que organitza Mina, Aigües de Terrassa.

Per a concursar cal pujar les imatges amb temàtica de pluja a la pàgina de Facebook de Mina fins el proper 31 de maig. Un cop finalitzat el termini les cinc fotografies més votades es convertiran en finalistes.

Els fotògrafs Nebridi Aróztegui, del Diari de Terrassa; Cristóbal Castro, de Món Terrassa; i els socis de l’estudi de fotografia Badia Casanova, Miquel Badia i Rafel Casanova, escolliran la imatge guanyadora entre les cinc que hagin acumulat més vots.

El premi consisteix en un sopar per a dues persones en un restaurant de Terrassa i dues entrades per a un espectacle. A més, es farà una selecció de les imatges presentades per a una mostra a la ciutat. L’any passat les fotografies es van exposar al Parc Vallès durant tot l’estiu i posteriorment al Club Natació Terrassa.

El guanyador del concurs d’enguany es donarà a conèixer durant els actes que es duran a terme coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

En la darrera edició van participar en el concurs un total de 24 imatges. La fotografia guanyadora va ser Ball d’aigua de Montse Sierra.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.