Mina i Agbar et conviden a ‘The Zone of Hope’

Mina D’Aigües de Terrassa i Agbar arrien a un acord per convidar les clientes i clients a visitar gratuïtament l’exposició: ‘The Zone of Hope’

L’exposició, de realitat virtual immersiva extrema, recrea els efectes del canvi climàtic sobre Barcelona i Catalunya

La mostra està ubicada al Cercle Artístic de Barcelona i es podrà veure fins el 20 de gener del 2019

Es poden reservar les entrades a través de la web www.thezoneofhope.com

Els clients/es de Mina podran aconseguir 4 entrades gratuïtes

Mina, Aigües de Terrassa ha arribat a un acord amb Aigües de Barcelona per facilitar que els clients/es de Mina puguin gaudir de l’exposició “The Zone of Hope (TZOH)”, una mostra que, mitjançant la tecnologia de realitat virtual immersiva extrema (única a Europa), permet viure en primera persona els efectes del canvi climàtic. L’exposició, ubicada al Reial Cercle Artístic de Barcelona, està pensada perquè qui la visiti experimenti, de manera hiperrealista, com seria viure en un futur en el que l’excés de CO2 a l’atmosfera ho ha canviat tot.

L’objectiu d’aquest projecte innovador és conscienciar, sensibilitzar i impulsar el compromís ciutadà sobre l’impacte del nostre estil de vida en el medi ambient. També pretén transmetre un missatge d’esperança, ja que els experts afirmen que encara som a temps de reaccionar per frenar els efectes del canvi climàtic.

El canvi climàtic és un dels desafiaments més grans del món actual. Es calcula que la superfície mundial classificada com a àrida s’ha doblat des dels anys setanta. Les projeccions indiquen que, entre altres fenòmens, els augments de temperatura i els fenòmens extrems, com per exemple les inundacions i les sequeres, afectarien tant la disponibilitat com la qualitat de l’aigua.

Mina, Aigües de Terrassa, com a empresa especialitzada en la gestió del cicle integral de l’aigua, centra els seus esforços en minimitzar el seu impacte en el canvi climàtic i a contribuir en el desenvolupament sostenible. És clau l’aprofitament de recursos hídrics locals, així com el retorn a capçalera de l’aigua recuperada dels processos de tractament a l’Estació Potabilitzadora d’Abrera. Mina actua segons els paràmetres establerts en la ISO 50.001 d’eficiència energètica, esforçant-se per minimitzar els seus consums elèctrics i les emissions de CO2, així com també prestant especial atenció en la millora de l’eficiència hidràulica de la xarxa de distribució.

L’exposició “The Zone of Hope” es podrà visitar fins el 20 de gener del 2019. Es poden reservar les entrades a través del web www.thezoneofhope.com.

Gràcies a l’acord amb AGBAR, els clients/es de Mina i per extensió d’Aigües de Matadepera, podran obtenir quatre entrades gratuïtes.

Author: Fundació MIna Aigües de Terrassa

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada