Medalla a l'Esperit Esportiu de Terrassa

Medalla de Terrassa a l’Esperit Esportiu per una vida dedicada al tennis taula

Ramon Mampel Marimon, el reconegut d’enguany amb la medalla

Jugador, entrenador i dinamitzador del tennis taula egarenc

Ramon Mampel Marimon (Terrassa, 1982) ha estat reconegut amb la Medalla de Terrassa a l’Esperit Esportiu. D’aquesta manera, la ciutat reconeix un dels egarencs que més a fer pel tennis taula. Marimon ha estat jugador, entrenador i dinamitzador d’aquest esport a nivell estatal. Descrit per l’Ajuntament com un “clar referent i exemple a seguir”.

Com a entrenador ha aconseguit cinc medalles en els Jocs Paralímpics de Londres i Río de Janeiro. A més de nombroses medalles en els Campionats d’Europa i en els Mundials Paralímpics

Miramon va començar la seva trajectòria a l’EPIC Casino del Comerç de Terrassa amb nomes vuit anys. Posteriorment, la seva carrera el va portar a defensar diferents clubs de tota Espanya. Sant Vicenç dels Horts (1997), Olesa de Montserrat (1998-02), SCR Ciervo de Sabadell (2002), Defense La Palma (2003-06), Club Falcons Sabadell (2007-10) CER L’Escala (2012-15) i Vilagarcía de Arousa (2011 i una segona etapa de 2016-18). Actualment, forma part de la plantilla de primera estatal del Club Tennis Taula Els Amics de Terrassa.

Amb només 13 anys debutà a la màxima categoria nacional. Campió d’Espanya juvenil en dobles i individual, campió sub21 en dobles, campió per equips en categoria absoluta; des del 2011 és seleccionador de l’equip espanyol de tennis taula d’esportistes amb discapacitat física. A partir de 2013 començà a entrenar, també, les categories inferiors femenines de la Federació Espanyola i és coordinador del Comitè Paralímpic Espanyol i entrenador en cap del grup de tennis taula del CAR de Sant Cugat.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.