Matadepera convoca el 6è Concurs d’Oratòria

El tema escollit per a l’edició d’enguany són les escoles del futur

L’entitat Dones d’Avui de de Matadepera (DAMA) ha obert el termini de participació al sisè Concurs d’Oratòria de la ciutat. Les exposicions orals d’aquells qui vulguin provar les seves capacitats d’argumentació i oratòria hauran de tractar sobre les escoles del futur, que és el tema escollit pels organitzadors en aquesta edició. Així doncs, els participants del certamen hauran d’imaginar-se com haurien de ser les escoles d’aquí a uns anys.

S’establiran tres categories segons l’edat dels oradors: a trenc d’alba (per als participants d’entre 16 i 20 anys), migjorn (entre 21 i 40 anys) i vesprada (a partir de 41 anys). Les exposicions orals s’hauran d’enregistrar en vídeo i presentar abans de l’11 de març, dia establert com a data límit. Es pot fer tant en DVD com en un llapis de memòria USB, dipositant-ho a la bústia de DAMA al Casal de Cultura de Matadepera. Els participants tenen la possibilitat de posar-se en contacte amb Matadepera Televisió en cas de necessitar ajuda amb la gravació. Les exposicions són d’estil i modalitat lliure i han de tenir una durada d’entre quatre i sis minuts. A més, s’estableix com a requisit que siguin peces originals, inèdites i redactades i exposades en català.

El jurat, format per Francesca Marlet, Marcel Sayol, Carmina Puig, Ramon Palau, Víctor Cucurull i Montserrat Santamaria, escollirà dues obres finalistes per categoria, que hauran d’exposar la seva argumentació en públic en una final, que es durà a terme el 28 d’abril a la Sala d’Actes del Casal de Cultura.

Imatge: Ajuntament de Matadepera

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.