Una fel.lació al carrer. EFE

Masturbacions, fel•lacions i sexe anal al carrer

Una mostra d’Antoni Miró aixeca la polèmica per dur el sexe al carrer

L’artista d’Alcoi ha creat una dotzena de planxes metàliques de gran format amb escenex de sexe explícit

Imagina que passeges per la Rambla d’Ègara i, de sobte, et trobes una escultura metàlica que mostra una dona masturbant-se, segueixes caminant i descobreixes un altra, amb reminiscències greges que mostra una fel·lació. Cony! –exclames… I mai millor dit perquè més enllà n’hi un altra amb sexe anal.

Per a molts resultarà més que una proposta atrevida, per d’altres una porcada, una cosa que no han de veure els infants.

Sortosament –o no, nosaltres no hi entrem- no és a Terrassa on s’exhibeix l’obra  del artista Antoni Miró. Les escultures son  a la Marina de Valencia impulsades pel departament de Presidència del Govern valencià. I, com no podia ser d’altra mena, han aixecat una forta controvèrsia.

Uns pensen que es tracta el sexe amb naturalitat, d’altres que és massa explícita per un espai públic sovintejat per les famílies i, per tant, on hi ha infants.

Una dona masturbant-se
La Marina de València mostra 12 escultures amb sexe explícit

 

L’artista d’Alcoi ha creat una dotzena de planxes metàl·liques de gran tamany  on es distingeixen penis, pits o genitals femenins i que representen escenes de sexe.

Ens preguntem què passaria si la mostra arribés a Terrassa, per això impulsem la següent enquesta.

Crea tu propia encuesta de comentarios de usuarios

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, premsa digital, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada