LPG el ferrari de l’estètica a Marta Oliart estètica avançada

LPG el ferrari de l’estètica a Marta Oliart estètica avançada

Centre d’Estètica Marta Oliart

Consell de cent, 70  – 08226 TERRASSA (BCN)
Tel: 93 734 27 42

Centre Benessere Marta Oliart

Av. Jaume I, 315  – 08226 TERRASSA (BCN)
Tel. 93 736 40 59

T’has trobat que fas dietes contínuament, tens una màxima cura del que menges i malgrat et segueixen sense entrar els pantalons? Fas gimnàs camines i no acabes de eliminar els darrers centímetres que et sobren?

Necessites quelcom més contundent que t’ajudi a acabar d’eliminar el greix acumulat en un parell de sessions i lluir la imatge que desitges? que et mereixes?

La tècnica LPG del que som centre pioner a Terrassa, es com un tipus de gimnàstica pasiva a nivell cutani, que reestructura el teixit conjuntiu activant la circulació sanguínia i limfàtica fet que afavoreix l’eliminació de deixalles metabòliques. Utilitzant una tecnologia punta desenvolupada per LPG, als nostres centres Marta Oliart Estètica Avançada i a Benessere fem el tractament tissular sobre les cèl·lules grasses de la hipodermis, baixant el greix cutani i ajudant a metabolitzar-ho aconseguint la figura que desitges.

Mitjançant la relaxació, s’aconsegueix amb el mètode LPG, la pell del cos respon mostrant-se suau i ferm ajundant a que la teva pell restableixi les seves funcions naturals.

Author: grupcamipubli

Grup Camí Publicidad Digital

1 comment

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada