El Línia 22 també s’adhereix a Hoquei per Terrassa

La passada setmana es va signar l’adhesió del Línia 22 a Hoquei per Terrassa, un projecte amb l’objectiu de millorar i potenciar aquest esport a la ciutat

El passat dijous es va signar l’adhesió del Línia 22 HC a Hoquei per Terrassa, on van acudir el president de l’organització Hoquei per Terrassa, Francesc Salvatella, el president del Línia 22 HC, Raül Galy, i els tres presidents dels altres tres clubs integrants de l’associació.

Amb aquesta darrera adhesió del Línia 22 a Hoquei per Terrassa, tots els clubs egarencs d’aquest esport ja formen part d’aquest nou projecte que té com a objectiu millorar i potenciar l’esport a la ciutat amb un model de col·laboració amb la ciutat i el món empresarial. Això, però, no afectarà a la rivalitat sana entre equips, ja que tots ells continuaran lluitant, com fins ara, per els seus propis èxits esportius.

Francesc Salvatella tenia com a objectiu prioritari completar aquesta unió de clubs d’hoquei egarenc en aquesta entitat, que ara passarà a estar composta pels quatre equips terrassencs: Atlètic Terrassa H.C., Club Egara, Club Deportiu Terrassa i Línia 22.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.