Les dones d'ERC cerquen un espai per les dones de la ciutat

Les dones d’ERC volen una Terrassa feminista

ERC  vol crear un nou espai municipal que esdevingui un punt de trobada i de referència per a les dones de Terrassa

L’Assemblea de Dones d’ERC a Terrassa desenvoluparà un programa propi per fer de Terrassa una veritable ciutat feminista. Així ho han fet saber avuí davant els mitjans de comunicació al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) on han presentat una de les seves propostes principals, la Casa de les Dones de Terrassa, en presència del portaveu municipal d’ERC-MES a l’Ajuntament, Isaac Albert. “Es tracta d’un projecte ambiciós, prioritari i central” –ha destacat Ona Martínez Viñas, candidata del Jovent Republicà de Terrassa.  “Un espai de trobada i de relació comuna de totes les terrassenques” –ha afegit.

Les Dones d’ERC volen recuperar un espai fabril buit de la ciutat i reactivar-lo. “Volem que l’edifici sigui també un homenatge a les dones que durant molts i molts anys han hagut de fer les feines a les fàbriques terrassenques” –ha subrallat.

Segons l’Ona Martínez, “Volem crear un nou espai municipal que esdevingui un punt de trobada i de referència per a les dones de Terrassa i, alhora, sigui la seu dels serveis i recursos específics i especialitzats adreçats a les dones.”

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, premsa digital, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.