Les Arenes exigeix la neteja urgent de la riera

Els veïns de Les Arenes, Ca n’Anglada i Les Fonts manifesten el seu descontent amb la manca de neteja de les rieres creant una Comissió de seguiment 

Exigeixen que l’Agència Catalana de l’Aigüa i l’Ajuntament de Terrassa es posin d’acord per netejar la riera urgentment

La Comissió Riera de Les Arenes, ha tornat a celebrat aquest matí, l’aniversari de la riuada, enguany el 54é, amb el lema ‘Mai més’, amb una visita reunió amb els veïns, i les parts afectades des del Barri de Sant Llorenç, Les Arenes, Ca n’Anglada, Les Fonts, i els agents socials afectats de la Riera de Les Arenes al seu pas per Terrassa.

Ha quedat manifesta la deixadesa de totes les administracions respecte a la neteja de la riera, arbres, i grans matolls de la riera. Durant molt de temps l’ACA Agència Catalana de l’Aigüa i l’Ajuntament de Terrassa disputen les competències per no fer-se càrrec de les despeses de neteja, i cada any arribem a les dates de setembre, aniversari de les riudades a la ciutat. Els  darrers mesos l’Ajuntament de Terrassa va procedir a tallar alguns arbres, però aquests ja han crescut de nou, amb el perill que suposa, i la inquietud dels veíns. 

El record per les pèrdues en aquella data, a totes les famílies, i més intensament als barris més afectats com Les Arenes, Ca n’Anglada, i Les Fonts, segueixen presents, i no s’obliden, és per aquest motiu la gran inquietud quan caps de setmana com el que estem vivint, es pronostiquen aiguats, i els veïns veuen que a la llera de la riera hi han arbres de grans dimensions, matolls, i vegetació que provocaría una situació similar a la succeïda el 25 de setembre de 1962. 

La comissió s’ha compromés en continuar treballant fins aconseguir la neteja integral de la riera a tot el seu pas per Terrassa. 

A l’enquesta realitzada al canal de Twitter de Terrassa Notícies fins al moment el 88% dels nostres lectors també estan a favor de la neteja urgent de la Riera de les Arenes.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.