Laura Sánchez i Mariana Ríos s’acomiaden de la primera línia política a Vacarisses

Les regidores del PSC a Vacarisses, Laura Sánchez i Mariana Ríos, s’acomiaden de la primera línia política en el darrer ple municipal de la legislatura

Ambdues han agraït la confiança de la ciutadania i s’han mostrat satisfetes per la feina realitzada. Les regidores socialistes també han desitjat molta sort a totes les candidates i els candidats a les properes eleccions municipals i molts encerts a les persones que dirigeixen la política els propers anys. En el darrer ple municipal celebrat a l’Ajuntament de Vacarisses les regidores Laura Sánchez i Mariana Ríos han confirmat es retiren de la primera línia de la política local.

Després de gairebé una dècada dedicades a treballar pel poble, asseguren que estan “satisfetes per la feina feta, però hem completa00t un cicle i pensem que és hora de fer un pas al costat per donar entrada a gent nova, especialment gent jove que vol treballar des del compromís amb el nostre poble i el projecte socialista”. Segons han declarat: “aquesta ha estat una legislatura especialment complicada, molt marcada pels esdeveniments del procés i la situació política generada al seu entorn”. Sánchez i Ríos han lamentat que la convivència “s’ha vist malmesa els darrers temps i que a nosaltres personalment ens dol en l’ànima, és la que ens hem de proposar reconstruir plegats; és responsabilitat de tots i cadascun de nosaltres”.

Pel que fa als poc més de dos anys que han estat regidores al govern, ambdues representants del PSC han explicat: “hem intentat treballar amb honestedat i dedicació, prioritzant els temes rellevants i procurant sempre el bé comú” i han afegit: “en el nostre període com a oposició, hem procurat donar estabilitat a un govern en minoria amb el qual, i com és perfectament conegut, compartíem unes polítiques de progrés i de model de municipi. Per això, malgrat ser oposició hem donat suport a la majoria de propostes perquè creiem que eren bones i beneficioses per a Vacarisses”.

En les properes eleccions municipals, el PSC incorporarà nova persones a la seva candidatura. Segons ha declarat Laura Sánchez: “Tenir gent nova a la política és bo, els equips humans s’han de renovar per salut democràtica” i ha afegit: “ Vacarisses l’hem construït entre tots i totes, els qui han nascut i els qui hem vingut després, els governs i les oposicions, les majories i les minories”. De cara al futur Sánchez i Ríos han desitjat que el nou ple municipal “entomi amb valentia els dos grans reptes pendents a Vacarisses: la gestió de l’aigua i urbanitzar el Ventaiol”.
Ambdues regidores del PSC han agraït a tots els treballadors i treballadores municipals “la seva vocació de servei públic i la bona predisposició” i també han donat les gràcies a les persones que han assistit als plens cada dijous de final de mes. Sánchez i Ríos han assegurat que seguiran a disposició de la ciutadania i del poble de Vacarisses.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.