L’alcalde denúncia públicament insults i amenaces

L’alcalde de Terrassa Jordi Ballart denúncia públicament insults i amenaces

L’anunci fet per l’alcalde de no cedir espais municipals per votar a Terrassa, ha provocat els radicals i extremistes

Ballart:’han traspassat el límit ficant-se amb la meva parella i els meus pares’

No es la primera vegada que succeeix, però l’anunci feta per Ballart al igual que Ada Colau de no cessió d’espais municipals per al referèndum a Terrassa, ha provocat un allau d’insults, tant a xarxes com personalment.

Aquest migdia Jordi Ballart al seu compte de facebook, ha publicat denúnciat personalment les amenaces, insults, i faltes de respecte com a primera autoritat de la ciutat i com a persona, al igual que els insults a la seva família:

M’han dit que sóc un botifler, un venut, un covard, un cagueta i un traïdor. També m’han dit que sóc un sociata de merda, que sóc basura i que faig pudor a caqueta. M’han suggerit que marxi fora de Terrassa, que no em tornaré a despertar, que sóc un mal català, un imbècil, un indigne, un tros de merda i un maricón fastigós, entre moltes altres coses. S’han ficat amb la meva condició sexual i han traspassat el límit ficant-se amb la meva parella i els meus pares. Sé que han estat molts comentaris però per sort han estat una minoria en el global. Sincerament, crec que al que responen aquests insults i desqualificacions, no és al model de societat que cap, ni els que defensen una cosa ni l’altra, volem en la convivència i la cohesió del futur.

Dit això:

1- L’Ajuntament de Terrassa NO POSARÀ EN RISC la seguretat jurídica de cap treballador públic.

2- Aquest referèndum l’ORGANITZA LA GENERALITAT DE CATALUNYA, no pas l’Ajuntament de Terrassa ni jo mateix.

3- La Generalitat és i ha de ser qui DETERMINI ELS LLOCS DE VOTACIÓ segons l’article 30 de la llei del referèndum. Entre DIMARTS i DIMECRES PASSAT, 5 i 6 de setembre de 2017, ABANS DE LA CONVOCATÒRIA DEL REFERÈNDUM i dels esdeveniments posteriors, amb dos consellers del Govern de la Generalitat, vaig ACORDAR, juntament amb el Tinent d’Alcalde, Miquel Sàmper, els llocs de votació a Terrassa. Aquests són titularitat del Govern de la Generalitat i d’altres.

4- La Generalitat PUBLICARÀ EL 20 DE SETEMBRE ELS DIFERENTS PUNTS DE VOTACIÓ. Aquests, GARANTIEN el vot en condicions equivalents pel que fa a quantitat i desplaçament COM EN QUALSEVOL COMTESSA ELECTORAL. Els representants del PDeCAT i ERC del Govern i de Terrassa hi estaven del tot d’acord.

5- L’Ajuntament de Terrassa l’1-O garantirà l’ordre públic i el normal funcionament de la ciutat, respectant a qui vulgui votar i a qui no vulgui fer-ho, així com garantirem que Terrassa continuï sent un ESPAI PER A LES LLIBERTATS I LA CONVIVÈNCIA.

Amb tot això, la Generalitat de Catalunya garanteix el vot l’1-O a tota Catalunya. A Terrassa també.

Quan vaig accedir per primer cop a l’alcaldia el 10 de desembre de 2012, les meves primeres paraules van ser: “VULL SER L’ALCALDE DE TOTHOM”. Malgrat la polarització que s’està produint ho seguiré sent i fent segons els meus principis i valors, per molt difícil que sigui fins l’últim dia, SENT FERM davant de molts interessos diversos, encara que això em porti a la incomprensió o a la mateixa pèrdua de l’alcaldia.

Sóc federalista, no independentista. Crec fermament i sense dubte que cal canviar les relacions entre Catalunya i Espanya. Crec en la DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA com a únic garant de la sobirania de la gent, m’hagués agradat que s’hagués fet d’una altra manera, per una banda i l’altra, ique s’haurien de recollir més sensibilitats. Però això, és únicament la meva opinió, igualment respectable com totes les altres.

Demano calma, per sobre de tot, perquè en un clima de crispació i enfrontament res del que en resulti serà del tot positiu i constructiu.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada