L’alcalde a Cracòvia Polònia

L’alcalde participa a la reunió anual de les Ciutats Creatives de la Unesco RVCU

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, acompanyat del tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, participa ahir i avui en les diferents trobades de la XII Reunió Anual de la Xarxa de Ciutats Creatives de la Unesco (RVCU), que s’estan celebrant a les ciutats poloneses de Cracòvia i Katowice.

Aquest matí, Vega ha participat a la Taula rodona d’alcaldes i alcaldesses sobre la creativitat i el desenvolupament sostenible que s’ha celebrat a l’Ajuntament de Cracòvia, i a la tarda ho farà al “Fòrum d’alcaldes i alcaldesses. La creativitat al servei del lideratge de les ciutats”, al Museu Municipal dels Transports i les Indústries de Katowice.

En aquestes trobades participen els alcaldes i alcaldesses de diferents ciutats del món amb el nomenament de “Ciutats creatives de la Unesco”, per intercanviar i compartir les visions i contribucions de cadascú en relació a la pertinença a la xarxa de ciutats creatives i a l’elaboració del programa de desenvolupament marcat fins al 2030.

Author: Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada