L’Ajuntament reclama la gratuïtat del peatge de Les Fonts

L’Ajuntament considera insuficients els descomptes al peatge de Les Fonts i reclama la seva gratuïtat

Tot i que a partir de l’any vinent la C-16 oferirà descomptes en els trams que passen per Terrassal’Ajuntament de Terrassa els ha considerat avui ‘d’insuficients, exigint la seva gratuïtat per optimitzar aquesta infraestructura, facilitar les comunicacions, millorar la mobilitat i impulsar l’economia del territori.

En aquest sentit, el Consistori reclama a la Generalitat l’aplicació de la resolució aprovada pel Parlament l’any 2012 que obligava a restablir la gratuïtat a la barrera de peatge de Les Fonts per a tot el sistema urbà de Terrassa. Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, ha manifestat que el nou sistema tarifari ‘suposa una millora, però no és la solució. Només amb la supressió del peatge es pot posar fi a una barrera que perjudica greument la mobilitat, frena el desenvolupament econòmic del territori i comporta un gran perjudici econòmic per al teixit productiu de la comarca’.

A més de l’Ajuntament, les principals entitats i agents socioeconòmics de la ciutat i el territori han compartit amb el Consistori declaracions per reclamar a la Generalitat la gratuïtat del peatge en diferents ocasions.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.