L’Ajuntament no respon

L´Ajuntament no respon a un greu problema

Davant la integritat física de les persones, de vides humanes, de la seguretat viària. L´Ajuntament de Terrassa no respon.

El passat mes de novembre, ja fa sis mesos, em vaig posar en contacte amb l’Ajuntament de Terrassa per tal d´exposar un problema que ens afecta als veïns del Carrer Ciudad Real de Terrassa. Aquest és un carrer llarg i ample i sense cap mena de dispositiu que faci disminuir la velocitat, per tant les velocitats que s´agafen son elevades amb el consegüent perill que això comporta.

Dies després de posar aquest problema en coneixement de l’Ajuntament, una veïna del carrer Ciudad Real va ser atropellada al pas de vianants que fa cantonada amb l´Avinguda Madrid. Aquesta veïna va estar de baixa i va haver de realitzar recuperació. D’aquest fet igualment vaig informar al consistori per tal que s’adonés, que el problema era real.

A més del problema dels vianants també ens trobem amb accidents de trànsit de forma habitual a la cantonada del Carrer Ciudad Real amb el Carrer Burgos

Tal com explico, el problema és molt greu. Però també és molt greu que l’Ajuntament de Terrassa després de posar en el seu coneixement mitjançant 4 escrits realitzats mitjançant el seu web, realitzant trucades telefòniques i parlar amb responsables del servei de mobilitat, encara a data d´avuí i 6 mesos després no hi hagi rebut cap tipus de resposta.

L’Ajuntament no està actuant de forma correcta davant d´aquest greu problema, primer per no prendre mesures i segon per no posar-se en contacte amb mi i no informar-me. Considero que rebre alguna noticia a la meva demanda seria el mínim que l’Ajuntament hi hauria d´haver fet, ja que no se si s´està fent alguna cosa o està previst, o si pel contrari l’Ajuntament no li dona importància i deixa de banda la meva demanda.

Estic molt emprenyat amb la gestió de l´Ajuntament i del seu servei de Mobilitat. Aquest és un problema greu i l´Ajuntament no està a l´alçada.

Armando Girón

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada