Minyons de Terrassa

L’actuació i millors imatges dels Minyons de Terrassa a la Fira Modernista

Els Minyons de Terrassa actuen a la Fira Modernista

Celebrada la tradicional actuació de la colla a la plaça Vella

Els Castellers de Terrassa van actuar ahir diumenge a la diada de la Fira Modernista de la ciutat. Aquesta vegada, han estat acompanyats per la Colla dels Castellers del Riberal.

Enguany és el 40è aniversari dels Minyons, que segueixen fent passes endavant a la seva progressió. Van descarregar en segona ronda el primer castell de 9 de la temporada castellera: el 3 de 9. Aquesta actuació ha començat amb una cercavila amb la canalla de Colla, vestida de modernista i muntada en un carro tirat per un cavall, en la que han descarregat 2 pilars de 4.

A la primera ronda, van descarregar el 5 de 8. El següent castell en descarregar ha estat el 3 de 9 amb folre, per acabar en tercera ronda amb un meravellós 2 de 8 amb folre. En ronda de pilars, després d’un intent desmuntat de pilar de 6 per problemes amb la faixa del quint, han descarregat el pilar de 6. Per tancar l’actuació, ho han fet amb 5 pilars de 4 simultanis quedant un en intent i descarregant-ne la resta.

Pròximes actuacions dels Minyons

La pròxima actuació dels Minyons de Terrassa serà al Baix Llobregat, concretament a Sant Boi per motiu de la seva Festa Major. Serà aquest diumenge, 19 de maig, a les 12:00 a la plaça de l’Ajuntament. Compartiran espai amb la Colla dels Castellers de Cornellà i els Castellers de Sant Cugat.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.