La Sindica proposa memorials a les víctimes de la ventada

La Síndica Municipal de Greuges de Terrassa, sugereix col.locar plaques commemoratives en record a les víctimes del temporal de vent del 9 de desembre de 2014

La Síndica Municipal de Greuges de Terrassa, la Sra. Isabel Marquès i Amat ha enviat a l’Ajuntament de Terrassa amb data d’ahir 14 de maig el primer suggeriment 1/2019 per a la col·locació de diverses plaques commemoratives en record del temporal de vent excepcional del 9 de desembre de 2014.

Terrassa va patir el 9 de desembre de 2014 un temporal de vent excepcional amb un tràgic balanç de dues persones mortes en caure’ls un mur de contenció de l’avinguda de Jaume I i nombrosos ferits i danys materials en el nucli urbà i a l’entorn natural.

La Síndica ha rebut a la seva Oficina, durant aquest mes maig, un col·lectiu de persones que es van veure directament afectades per les conseqüències d’aquell temporal de vent i vol adreçar a l’Ajuntament de Terrassa un suggeriment consistent en:

Col·locar plaques de commemoració d’aquell tràgic esdeveniment en aquells indrets de la ciutat on l’afectació va ser punyent a fi de perpetuar el record i homenatjar les dues víctimes mortals i les persones que van patir-ne les conseqüències.

Així mateix, la Síndica proposa que els troncs d’arbres caiguts per les ventades que es van aprofitar per engegar el projecte de l’Arllibre, d’intercanvi de llibres, i que estan ubicats en diferents llocs de la ciutat disposin d’aquesta placa, recollint la voluntat manifestada per la ciutadania i que ha fet arribar a l’Ajuntament de Terrassa mitjançant aquest suggeriment de ciutat

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.