Serveis Funeraris La Rambla

La Rambla, l’alternativa funerària al cor de la ciutat

Serveis Funeraris La Rambla tracte personal i proper

La Rambla treballa per fer-ho fàcil en els moments més difícils

Serveis Funeraris La Rambla
Rambleta del Pare Alegre, 2 · 08224 Terrassa
Tel.: 936 887 033 – Asistencia 24h: 900 373 952

Des que naixem, tots morim cada dia una mica, a cada instant. Però malgrat aquesta certesa, la majoria es nega a acceptar el fet i deixa per més endavant totes les decisions relacionades amb la fi de la seva existència; des del nostre testament vital fins a coses tan elementals com definir quins han de ser els nostres hereus. És com si la mort fos un mite llunyà per a la gran majoria.

La realitat, però, és inapel·lable. Durant l’any passat van morir al nostre país 423.643 persones, un 3,2% més que l’any anterior, situant la taxa de mortalitat en 9,1 defuncions per cada mil habitants. Quantes d’aquestes persones havien fet una previsió, una reflexió, de com havia de ser el seu final? No ho sabem. Segurament molt poques perquè la mort segueix essent un tabú per la nostra societat.

“Ara tenim una senyora que -per desig seu- no ha volgut que hi hagués vetlla pública” –ens explica Anna Muñoz dels serveis funeraris La Rambla. “En algun moment, -afegeix-  va fer una reflexió en com havia de ser el seu comiat i va determinar-ho així.”

El maig de l’any passat naixia a la nostra ciutat els serveis funeraris La Rambla com un servei pels mutualistes de La Previsió però obert a tots els terrassencs. “La llei permet que qualsevol persona pugui escollir lliurement on vol que es faci la vetlla i tot el procés” –ens explica Muñoz.

En tot cas, lo primer que ha de fer la gent que té una assegurança on sigui és posar-se en contacte amb ells per comunicar el decés i que tot el procés pugui anar correctament però sempre pot escollir qui ho fa.

La Previsió, una companyia d’assegurances  amb més de cent anys d’experiència i 20.000 mutualistes, va crear el maig de 2017 les instal·lacions de La Rambla per donar un servei diferencial. Tres sales de vetlla molt àmplies equipades amb totes les comoditats i serveis, una sala de cerimònies per un comiat laic o religiós, i l’organització de tot el funeral, des la recollida del difunt fins la seva inhumació o incineració.

La Rambla atén en el 98% dels casos a mutualistes de La Previsió

“Ens diferencia el tracte personal i proper” –diu Muñoz.

“Quan a una família hi ha una defunció i ens truca, el nostre personal es desplaça a l’hospital, la residència o el domicili per atendre a la família i començar el procés amb una persona al seu costat que farà tot l’acompanyament i la guiarà en una situació emocionalment difícil” –afegeix. I les enquestes dels clients li donen la raó perquè  les enquestes internes atorguen un 9,9 al tracte rebut, una nota molt alta.

També ofereixen un primer assessorament gratuït  perquè els familiar sàpiguen com tramitar l’herència i ells decideixen si ho fam amb nosaltres o ho fan amb altra gent. “És un servei complementari” –explica.

La ubicació de La Rambla també és privilegiat dons és fàcil d’arribar des qualsevol de les nou línies d’autobús, per ser a l’entrada de les autopistes, amb dos aparcaments i a un pas de l’estació dels FF.CC.

“Es molt més accessible –emfatitza Muñoz. “La gent gran arriba fàcilment i s’estalvia anar al cementiri on té lloc la part de la cerimònia que és la final i que pot ser més intima, més familiar.

La Rambla disposa de corones de flors, acompanyaments musicals, recordatoris, fèretres i urnes.

Author: redaccio@terrassanoticies.com

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada