UE Llagostera gol Jàbac

La primera de les sis finals del Jàbac és a Llagostera

El Jàbac encara un dur test a Llagostera

L’equip gironí és l’únic equip que ha estat capaç de guanyar a Can Jofresa

El Jàbac juga (dissabte, 12:00) a Llagostera la primera de les sis finals que els queden per obtenir l’ascens directe a la Divisió d’Honor juvenil. És, sens dubte, un dur test al camp del vuitè classificat.

Està passant el Jàbac el pitjor moment de la temporada. Els jugadors d’Edu Mota no han pogut guanyar cap dels seus últims quatre partits. Una molt mala dinàmica que els ha condemnat a estar fora de les places d’ascens directe que han ocupat la major part de la temporada.

Per tal de redreçar el rumb, el primer pas seria guanyar a terres gironines, però compte, perquè el Llagostera no és un rival qualsevol…

El Llagostera ha estat l’únic equip capaç de guanyar a Can Jofresa.

I és que el Llagostera ha estat el primer i l’únic equip que s’ha emportat els tres punts de Can Jofresa aquesta temporada. Va ser amb un 0-2 recordat pel golàs de Pau Juvanteny des de casa seva.

Malgrat ostentar l’honor de ser els únics en guanyar a Terrassa, el Llagostera està lluny de les posicions de privilegi. Són vuitens classificats i han viscut una temporada amb alts i baixos. Com a mostra, les quatre jornades sense guanyar davant equips de la zona baixa just abans de vèncer al líder de la lliga, la Damm, al camp cerveser.

Haurà d’anar amb compte el Jàbac, un equip necessitat de victòria per tornar a l’ascens directe. Els d’Edu Mota són cinquens a dos punts dels quarts, el Mataró, que acumula 54 unitats.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.