La nova edició del cicle ‘El cinema i la mort’ ajusta els seus horaris per facilitar l’assistència

La nova edició del cicle ‘El cinema i la mort’ ajusta els seus horaris per facilitar l’assistència

El Cinema Catalunya acollirà les projeccions tots els dimarts d’abril en doble sessió a les 16 i 19 hores

Informació i programa sobre el cicle: ‘El Cinema i la mort’

Organitza:  Funerària de Terrassa

Lloc: Cinema Catalunya

Carrer Sant Pere, 9

08221 Terrassa

El cicle “El cinema i la mort”, organitzat des de l’any 2003 per Funerària de Terrassa, arriba enguany a la seva 16a edició. Com a novetat, l’empresa municipal ha portat a terme una prova pilot de canvi d’horari. Les projeccions s’han programat a les 16.30 i les 19.30 hores, mentre que, fins a l’edició del 2017, s’havien fet en horari de 19 i 22 hores. L’objectiu de la modificació és facilitar l’assistència als diferents col·lectius i reforçar l’horari de tarda, que, segons l’experiència d’anys anteriors, és el de més afluència d’espectadors del cicle.

Aquest any, Funerària aposta per una proposta actual i bastant heterogènia. El cicle comença amb dos grans èxits del circuit independent dels Estats Units. Per al 3 d’abril s’ha programat la projecció de Manchester frente al mar, un drama protagonitzat per Casey Affleck, i per al 10 d’abril la de Captain Fantastic, de Matt Ross, amb Viggo Mortensen com a protagonista.

Un monstruo viene a verme, la gran triomfadora dels Premis Goya i dels Premis Gaudí del 2017, continua el cicle el dimarts 17 d’abril. La pel·lícula, dirigida l’any 2016 per Juan Antonio Bayona, té com a intèrprets protagonistes Lewis MacDougall, Sigourney Weaver, Felicity Jones i Liam Neeson.

La comèdia Como reinas completa el programa. Protagonitzada per Shirley MacLaine, Jessica Lange i Demi Moore, es projectarà el 24 d’abril com a tancament del cicle.

Funerària de Terrassa organitza des de l’any 2003 el cicle “El cinema i la mort”. Durant quatre dimarts consecutius, el Cinema Catalunya acull la projecció de pel·lícules que, de manera directa o indirecta, ens conviden a fer una reflexió i apropar-nos al tema mort. El cicle pretén ajudar a normalitzar l’acceptació i el tractament d’aquest tema, que sovint es considera tabú culturalment.

Les projeccions es fan al Cinema Catalunya (carrer de Sant Pere, 9) a les 16.30 i les 19.30 hores. Des de l’any 2014, les entrades comporten la donació d’un euro, que es destina íntegrament al centre de distribució social d’aliments El Rebost. La recollida d’entrades es pot fer al Cinema Catalunya a partir del dimecres anterior a la projecció, de 18 a 22 hores.

 

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.