La CUP crida a la participació del 21D

La CUP de Terrassa crida a participar de les mobilitzacions contra el Consell de Ministres del 21D

Els anticapitalistes amb diverses entitats seran a la manifestació ‘Tombem el Règim del 78. Per l’autodeterminació, contra la repressió i pels drets socials’

Des de la CUP de Terrassa volem convidar a la nostra militància i base social terrassenca a mobilitzar-se durant tot el dia de demà contra el Règim del 78 i contra la presència del govern espanyol a Barcelona. Els darrers dies hem vist com el Règim segueix enrocat en una causa general contra el dret a l’autodeterminació i com els seus portaveus estan intentant generar un clima de por i d’amenaça per continuar amb una excepcionalitat que nega els nostres drets. Al mateix temps, el govern espanyol  es nega a reconèixer la sobirania dels Països Catalans; les seves polítiques i pressupostos perpetuen la misèria social; i no han tocat ni un detall de la legislació laboral, la qual es va comprometre a modificar, i que segueix pauperitzant les classes treballadores.

Llegim la celebració del Consell de Ministres a Barcelona com una provocació innecessària, que coincideix amb la data d’unes eleccions imposades en el marc del 155 -i que torna a sonar com amenaça constant- i que no s’acosta ni un mil·límetre a l’exercici del dret a l’autodeterminació. Pedro Sánchez ha demanat una proposta que representi al 75% de la població que viu a Catalunya, i la societat catalana ha expressat diverses vegades que vol, de forma majoritària, poder decidir el seu futur sense por i sense repressió. L’única resolució democràtica possible a la situació és l’exercici del dret a l’autodeterminació, la recuperació de sobirania per a poder decidir-ho tot i la fi de tots els càrrecs contra els i les independentistes processades.

Davant de la violència del Règim la resposta només pot ser més mobilització i més desobediència civil. Amb l’exemple de les mobilitzacions dels anys anteriors i l’1 d’Octubre com a referent d’autoorganització col·lectiva, diversa i popular, el 21D sortim al carrer i a les 18h omplim els carrers de Barcelona sota el lema: “Tombem el Règim del 78. Per l’autodeterminació, contra la repressió i pels drets socials”.

Author: CUP Terrassa

CUP Terrassa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.