La Copa ja està aquí

Comença un intens cap de setmana de Copa del Rei

El Terrassa té un camí excepcionalment difícil

La Copa del Rei 2019 dóna el tret de sortida avui mateix. El Club Natació Terrassa comença el camí cap a la final de la forma més difícil possible: enfrontant-se al màxim favorit al títol: l’Atlètic-Barceloneta (avui, divendres, 13:15).

L’entrenador del Terrassa, Dídac Cobacho, reconeix les poques opcions que té el seu equip davant el dominador del waterpolo estatal de l’última dècada: “el Barceloneta continua sent superior a nosaltres. Ha guanyat la Supercopa, està fent una lliga immaculada i està exhibint un gran nivell a la Champions League. Ens ha de sortir un dia perfecte”.

“Cal que se’ls hi giri el partit [a l’Atlètic-Barceloneta], que la pilota no els entri i que es posin una mica nerviosos. La sort apareix de vegades en el món de l’esport i necessitem que ho faci a favor nostre”. – Dídac Cobacho, entrenador egarenc.

Malgrat la gran dificultat que representa al rival, és innegable la bona temporada del Terrassa i el bon moment actual de l’equip. La clau del partit, reconeix Cobacho, serà aturar els contracops barcelonins: “el Barceloneta té puntes de partit on és capaç de marcar-te dos o tres gols en un minut”.

També n’ha parlat el capità del Terrassa, Óscar Aguilar: “és el rival que ningú no volia, però, al cap i a la fi, si volem guanyar el títol, hem de vèncer tothom, també el Barceloneta. – i afegeix- No hem d’oblidar que ells competeixen per guanyar la Champions i nosaltres hem estat lluitant per classificar-nos-hi”.

L’edició d’enguany de la Copa del Rei es disputa a Mataró. Els partits previstos per aquesta primera jornada de divendres són:

  • 11.30 Real Canoe NC – CN Barcelona Vista
  • 13.15 CN Atlètic-Barceloneta – CN Terrassa
  • 15.30 CE Mediterrani –  Astralpool CN Sabadell
  • 17.15 Quadis CN Mataró – CN Sant Andreu

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.