La Cambra tanca 2018 amb un increment del 5% dels certificats comercials per operacions internacionals

Ha augmentat un 26% el nombre d’empresses que utilitzen el servei de certificats online

En el transcurs de l’any 2018, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha emès un total de 13.579 certificats d’origen i de legalització de documents de caràcter comercial per a operacions internacionals. Aquesta xifra reflecteix un increment del 5% del total de documents expedits durant l’any anterior, en línia amb el procés de recuperació i l’enfortiment de l’activitat internacional de les empreses de la demarcació de Terrassa. De l’any 2012 ençà, la Cambra ha incrementat un 37% l’expedició de documents d’exportació gestionats a través del seu servei especialitzat d’assessorament i tramitació de documentació vinculada a expedicions comercials, emissió de certificats d’origen i legalització de documents d’exportació que donen cobertura a un total de 130 països de tot el món.

Pel que fa al nombre d’empreses que utilitzen el servei d’emissió de certificats d’origen online de la Cambra, s’ha produït un increment del 26%, respecte a l’any anterior. D’acord amb els documents d’exportació expedits per la Cambra en el transcurs de l’any 2018, els principals mercats de destinació de les operacions comercials internacionals han estat Aràbia Saudita, els Emirats Àrabs Units, Algèria, Colòmbia, Egipte i Índia, que representen el 43% del total, seguits de Qatar, Kuwait, Xile, Turquia, Rússia, Jordània, Iran, Vietnam i Brasil.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, premsa digital, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada