Fira esport terrassa

L’1 de juny torna la Fira de l’Esport a Terrassa

Segona Fira de l’esport a Terrassa

S’estrena la proposta Egara Non Run

L’1 de juny torna la Fira de l’esport a Terrassa amb la seva segona edició i amb l’objectiu de consolidar-se com un espai de trobada i de lleure.

El Roc Blanc acollirà un any més la Fira de l’esport, un magnífic aparador on entitats i associacions tenen l’oportunitat de visibilitzar i donar a conèixer la feina que desenvolupen a la ciutat, acompanyats del teixit comercial del territori.

En aquesta segona edició, la Fira creix pel que fa al nombre de propostes amb la inclusió de l’Egara Non Run, una cursa organitzada pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa adaptada a tots els nivells, edats i categories. D’infants a veterans o participant en família. Una nova proposta que se suma a les diferents activitats que es recullen en el programa de la Fira de l’Esport d’aquest any.

Una Fira nascuda al Roc Blanc però amb vocació d’obrir-se al conjunt de la ciutat amb l’objectiu de ser un espai on convisquin associacions, entitats i disciplines esportives i també de convertir-se en un altaveu des d’on fomentar l’activitat esportiva i un estil de vida actiu i saludable entre la ciutadania.

Un any més, l’oferta d’entitats i associacions esportives, la comercial i el foment i la pràctica de l’esport es donen la mà en una Fira de l’Esport que contribueix a teixir i a fer barri, territori, i en definitiva a enfortir la ciutat.

Si vols saber-ne més sobre la fira, fes clic al cartell interactiu:

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.