KIA Integral Car és nou patrocinador del CB Sant Pere

El Club de Bàsquet Sant Pere i el concessionari KIA Integral Car tanquen el patrocini pel seu primer equip Cadet

El primer equip Cadet del Club de Bàsquet Sant Pere en competició federada i gràcies a l’acord de col·laboració amb el concessionari KIA Integral Car, portarà el seu nom i lluirà el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de l’entitat, Sr. Marc de la Torre i els responsables de KIA Integral Car, Sra. Belén Vert i Sr. Ricard Clols.

Per aquest motiu, us convoquem a l’acte de presentació del nou patrocini de KIA Integral Car a la seu de Terrassa (carrer Colom 453) el proper dissabte 11 de març a les 11h, on es visualitzarà la nova samarreta i es farà una trobada entre els representants de les dues entitats, amb la presència dels jugadors i familiars dels tres equips Cadets del Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa.

La vinculació entre KIA Integral Car i el Club de Bàsquet Terrassa s’inicia a mitjans d’aquesta temporada 2016-2017 i inclou la totalitat de la propera temporada 2017-2018. Amb la signatura d’aquest acord de patrocini es manifesta el desig per ambdues parts que pugui tenir continuïtat o possibles ampliacions al llarg de properes temporades esportives.

KIA Integral car

Integral Car és un Concessionari Oficial KIA MOTORS a Terrassa i Sant Cugat del Vallès (Barcelona). La nostra empresa es va fundar el 2008 i des de llavors s’ha consolidat com la referència en distribució, comercialització i reparació oficial KIA MOTORS a Terrassa i Sant Cugat del Vallès.

A Integral Car posem a disposició del client les nostres instal·lacions de Terrassa i Sant Cugat del Vallès, formada per 1270 m2 en el seu conjunt, on trobareu tots els vehicles de la gamma Kia i gaudirà del més ampli catàleg de cotxes d’ocasió, a més de tots els serveis de Postvenda, per a l’adequat manteniment dels mateixos: recanvis, taller mecànic, elèctric i de xapa i pintura.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.