Els joves aprofiten el juliol i avancen amb el seu nivell d’anglès

Amb els cursos al juliol d’International House Terrassa avances el teu nivell d’anglès 

La fórmula ‘refresca l’anglès’ al juliol és la més atractiva per a les famílies 

Cursos d’estiu del 28 de Juny al 28 de Juliol

Arriba el final de curs i la temuda travessia de juliol, per tantes mares i pares que han de cercar com s’ho fan per coordinar els horaris laborals i cuidar els infants i joves, i fer que el juliol no sigui solament esbarjo, que sigui un profit pel futur dels joves de la família.

A tots ens interessa que els joves aprofitin el mes de juliol per avançar als estudis i incrementar el seu nivell d’anglès pel futur, important per aconseguir el nivell exigit, B2 First Certificate, per accedir als nous estudis, Batxillerat, Universitat o estudis superiors.

Ells ja ho tenen molt clar, volen avançar l’anglès al juliol a International House

Anne Bayley directora del centre a Terrassa, ens explica que els joves d’entre 12 i 14 anys són els més motivats en aquest format de curs d’estiu i els grans guanyadors, per arribar al setembre amb un millor nivell d’anglès, a l’institut o a la universitat, superant a la resta. Aquest és el millor premi, aprendre i avançar en l’anglès d’una manera divertida, distesa, amb noves tecnologies, amb nous companys, relaxadament i fent activitats estiuenques. Punts que demanen als pares com a regal d’estiu i valoren molt positivament any rere any a l’escola, per arribar al nou curs amb un millor nivell.

Anne Bayley directora International House Terrassa

Fer-ho al centre de la ciutat, a prop de casa, aporta una gran tranquil.litat i moltes més facilitats per sortir i quedar amb la colla després.

Una bona proposta per als joves són els cursos d’estiu que ens ofereix International House Terrassa, aprofitant les hores del matí per avançar amb el nivell d’anglès, deixant les tardes de juliol lliures per fer esport, piscina, sortir, quedar amb els amics i fer la migdiada. El professorat d’International House és molt qualificat i experimentat, és una de les parts més importants. Les cultures de parla anglesa estan ben representades amb professors d’Anglaterra, Gal·les, Escòcia, Austràlia, Nova Zelanda i Canadà. Els alumnes i els pares, valoren la convivència i conversa amb professorat de diferents orígens, enriquint la seva pronunciació i fonètica amb models originals.

El professorat totalment nadiu a International House és un dels factors més importants

Aquesta fórmula estival exitosa any rere any, International House Terrassa, l’ha batejat com ‘refresca l’anglès’ i provoca un increment considerable en l’aprenentatge dels joves, pel fet d’estar molt més frescos al matí, sense deures, relaxats i concentrats en l’aprenentatge.  Milloren considerablement el seu coneixement de l’anglès, amb mètodes garantits, divertits, llargues converses amb els professors i nous companys i activitats al pati del centre, gaudint del bon temps.

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.