Josep Munné nou president del Rotary

En Josep Munné elegit nou President del Rotary Terrassa pel curs 2017-18

El Rotary Club de Terrassa ha procedit al canvi de president, essent nomenat en Josep Munné com a nou president del club per l’exercici 2017-18

En l’acte de canvi de presidència es va agrair a diversos socis la seva especial dedicació en l’organització dels actes que tradicionalment el Club celebra durant el curs, com per exemple el reconegut Premi Joves per Terrassa, el curs d’Art, el concert de Nadal o els Tallers Solidaris amb la Mitja Marató, entre d’altres.

Es va destacar al treball dels socis que fan possible l’organització de les activitats del Club durant el curs i les accions solidaries que cada any organitza i que aquest curs han anat dedicades en bona part a l’Avan i a la Creu Roja.

En el seu discurs el nou president, Josep Munné va destacar:

Enguany el Rotary club de Terrassa farà 25 anys i vull agrair primerament als socis fundadors la seva visió en posar les bases d’una entitat que ha esdevingut al llarg d’aquests anys un referent ciutadà, desenvolupant activitats centrades en l’ajut i la solidaritat i a l’hora una entitat que ha esdevingut un grup de bons amics amb moltes ganes d’aprendre, gaudir i ajudar-se mútuament.

El lema de Rotary per aquest curs 2017 2018 que ha proposat el nou president H.S. Riseley es “MARCA LA DIFERENCIA”, i diu que aquesta es una expressió que fem servir els Rotaris quan parlem de les oportunitats que disposem i de les activitats que emprenem. Ja que aquest es el lema d’enguany, aprofitem l’avinentesa per que aquest nou curs, també a Terrassa, marquem la diferencia assolint un club més dinàmic, més obert a la ciutat i referent en solidaritat, emprenedoria i amistat.

El Rotary Club de Terrassa un any més renova així la seva Junta amb l’esperit de que això serveixi per re-inventar-nos contínuament i així puguem afrontar amb més força els reptes d’aquest nou curs que endeguem.

La nova Junta pel curs 2017-18 esta composada per Josep Munné (president), Joan Cadafalch (past president), Domènec Ferran (president electe), Sebastià Codina (Tresorer), Santi Rius (secretari) i Mireia Serra (macer).

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.