La jornada benèfica apropa als World Dwarf Games

El CN Terrassa ‘s’apropa’ 78.050 metres als World Dwarf Games en la jornada benèfica de natació organitzada el passat diumenge

El Club Natació Terrassa va acollir diumenge al matí una jornada benèfica de natació en favor de la participació de quatre integrants de l’equip de natació adaptada del club, Joan Pahisa, Nayades Sanz, Carles Millera i Belinda Sánchez, en els World Dwarf Games, el mundial de persones de talla baixa que se celebrarà a Toronto (Canadà) el proper mes d’agost. L’esdeveniment va organitzar-se conjuntament amb l’associació sense ànim de lucre Sports PTB, que té per objectiu sensibilitzar i normalitzar la situació de les persones de talla baixa a la societat a través de l’esport, i amb la col·laboració de la Fundación Telefónica.

La jornada va esdevenir un èxit de participació. Els carrils habilitats per la causa a la piscina de 50 metres van concentrar un total de 77 relleus que van sumar 78.050 metres. Així mateix, van recaptar-se 215 euros.

L’esdeveniment va comptar amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa Dani Nart, de les nedadores olímpiques Cristina Rey i Laura Roca, dels esportistes paralímpics Sarai Gascón, José Antonio Marí, Gemma Sevillano i Toni Alavedra i de la nedadora internacional al Mundial’86 Mónica Solana.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.