Imatge de la web de TAigua

Ja és disponible la web de la nova gestora de l’aigua a Terrassa

Des de la web de TAigua podras fer tràmits i gestions així com tenir notificacions de les afectacions de la xarxa de distribució

La nova empresa que gestiona l’aigua de Terrassa estrena avui la seva web Taigua.cat des d’on podras fer tots els tràmits i gestions relacionades amb l’aigua del teu domicili o tenir notificacions d’incidències i afectacions a la xarxa de distribució. Tantmateix disposes d’un número de telèfon gratuit per transmetre les incidències i avaries: 900 720 053.

Des d’ahir, l’Ajuntament de Terrassa, gestiona de manera directa el servei públic d’abastament d’aigua a la ciutat, a través de la nova empresa pública (EPEL) Taigua.

L’Alcalde de Terrassa Alfredo Vega va fer ahir un recorregut per les instalacions. “A partir d’avui –va dir- l’aigua és de tothom, estem davant de l’expressió de la sobirania popular, de la sobirania legítima, que s’ha manifestat per part d’una part molt important de la composició del ple municipal. Avui consolidem l’aigua com a un dret humà”.

Per a l’alcalde, la gestió del servei d’abastament d’aigua a la ciutat era “un compromís que aquest equip de Govern, juntament amb altres grups municipals del consistori, havíem pres el mes de desembre de 2016, i que avui és ja una realitat. Ara ampliem el nostre compromís garantint que el servei es continuarà prestant amb la màxima eficàcia, amb molt rigor, amb qualitat i amb la màxima responsabilitat”. L’alcalde ha volgut agrair la col·laboració i participació dels grups municipals que han apostat per la remunicipalització de l’aigua, així com la tasca realitzada per la Taula de l’Aigua.

“Gràcies a ells i elles estrenem avui un nou Govern de l’Aigua a Terrassa, un govern transparent que tindrà en compte la participació la ciutadania, tant a través del propi Consell d’Administració, com amb l’Observatori de l’Aigua, que es constituirà el proper mes de gener”.

Així mateix, també ha agraït la tasca duta a terme per Mina Pública d’Aigües de Terrassa S.A. al llarg dels anys que ha durat la concessió de la gestió d’aquest servei públic: “Un servei que ha estat eficient i ben valorat per la ciutadania i que cal agrair i posar en valor després de més de 77 anys de concessió. És evident que ha prestat servei a la ciutat, però en ple segle XXI, l’aigua té unes altres demandes i expectatives i s’ha de gestionar com allò que és, un dret humà”.

Fins ahir, Mina ha continuat gestionant el servei d’abastament d’aigua a la ciutat a través de diverses pròrrogues forçoses que han servit per preparar la nova empresa municipal que a partir d’avui gestionarà el servei.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, premsa digital, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada