Interrogants amb els llocs de treball de Mina d’Aigües de Terrassa

Mina d’Aigües de Terrassa reitera el seu compromís amb un servei de qualitat

Mina resta a l’espera de rebre la Memòria i el Reglament del servei municipal d’abastament domiciliari d’aigua, abans de fer-ne una valoració

L’empresa, que continuarà prestant un servei de qualitat, recorda que Terrassa té una singularitat especial i que de cara a abordar canvis en la gestió, és imprescindible que hi hagi diàleg, doncs hi ha interrogants importants per resoldre

En el Ple extraordinari celebrat avui a l’Ajuntament de Terrassa quedarà aprovada la constitució i els estatuts pels quals es regirà l’entitat pública empresarial local “Aigua de Terrassa, EPEL”, així com el Reglament del servei municipal d’abastament domiciliari i estalvi d’aigua a Terrassa. A l’espera de conèixer els informes i el detall d’aquests acords, Mina, Aigües de Terrassa vol manifestar públicament el seu respecte envers la decisió adoptada i el seu compromís amb el bon servei i la qualitat.

L’empresa seguirà oferint un servei de qualitat i una atenció al client d’excel·lència, i recorda al Ple de l’Ajuntament de Terrassa, que queden interrogants importants per resoldre en qüestions tan delicades com la subrogació de llocs de treball i condicions laborals, així com la liquidació prevista.

Mina segueix oferint-se a dialogar amb l’Ajuntament de Terrassa, tal com ha fet sempre

Igualment, un cop hagi pogut llegir els informes i la documentació que acompanya els acords adoptats en la sessió plenària d’avui, es pronunciarà.

Mina Aigües de Terrassa és una empresa amb 175 anys d’història que sempre ha treballat per prestar un servei d’aigua de qualitat, una gestió eficient i una molt bona atenció al client, tal com demostren els nombrosos segells i certificacions de què disposa, així com les enquestes que s’han fet a la ciutat. Gràcies també a aquesta gestió eficient, s’han pogut mantenir uns preus econòmics i unes inversions elevades.

  Share:

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.