A International House els pares, mares i familiars tenen descompte. Demana-ho

International House Terrassa: ‘Abans de res has de millorar el teu nivell d’anglès i el moment és ara’

Si ja portes els teus fills a International House Terrassa demana el teu descompte familiar

Si no les portes aprofita per al futur dels teus fills i millora també el teu nivell d’anglès

International House Terrassa

La Rasa, 50

08221 Terrassa

+34 93 788 84 62

ihterrassa@ter.ihes.com

Segur que aquestes vacances viatjant pel món t’has adonat de la importància de tenir un bon nivell d’anglès, i de poder parlar converses arreu del món i parlar amb fluïdesa. Valorem la importància del fet que els infants tinguin el millor nivell d’anglès, com més aviat millor, però ens oblidem de nosaltres, també és de vital importància que nosaltres com a pares tinguem un bon nivell d’Anglès, Francès o Alemany, poder navegar per internet i entendre-ho tot, poder tenir una conversa comercial via correu electrònic, a la feina, o simplement poder comunicar-nos amb qualsevol lloc del món via skype, o en persona viatjant per oci o per negocis.

És per aquest motiu que International House Terrassa ha desenvolupat una sèrie de cursos per adults, per aprofitar que vénen a portar els infants a aprendre idiomes, i quedar-se també ells, en uns cursos setmanals en diferents formats adaptats a les teves necessitats.

Tenir el compromís de fer un parell d’hores a la setmana al final de l’any suposarà un gran avanç a la teva fluidesa i gramàtica, i quan viatgis i et comuniquis amb la resta de ciutadans del món, serà molt més satisfactori.

“A International House tots els familiars d’alumnes tenen descompte, demana-ho

Tenir un bon nivell d’anglès és importantíssim per trobar feina, els seleccionadors de recursos humans, és el primer que miren, el teu nivell d’anglès i la fluïdesa, molt més si el que cerques es ampliar estudis a l’estranger o anar uns anys a treballar fora.

Si treballes amb noves tecnologies investigació o un entorn digital, per sobreviure saps que també et demanaran el millor nivell d’idiomes, i tenir-ho per mà, si fa temps que no el practiques no et serveix, pots fer els intensius per adults a International House Terrassa, i recuperar ràpidament nivell a través de les converses amb grups reduïts, amb professors nadius que viuen a Terrassa, amb el que la proximitat per fer el seguiment és ideal, fer un cafè i millorar específicament el que necessites tu.

L’entorn professional ens obliga a seguir, conferències, tutorials, seminaris, i tot absolutament tot és en anglès, pel que val més que t’hi posis avui mateix, amb el compromís d’assistir cada setmana fins a aconseguir-ho, després serà molt més fàcil mantenir-ho, amb els programes per adults que t’ofereix International House Terrassa, activitats, sortides, etc…

Sols cal que desconnectis un parell d’hores de la teva rutina setmanal i tinguis la satisfacció de veure com avances, amb flexibilitat d’horaris. Si comences de zero, tot serà més fàcil, treballaràs la base gramatical, per després continuar pujant amb els nivells de fluïdesa, i si tens el B1 però no el fas servir, no caldrà que repeteixis, activarem el llenguatge, l’ampliarem perquè puguis desenvolupar la teva tasca, vagis on vagis.

“Si teniu un grup a l’empresa, International House us fa la formació a mida 

Si sou un grupet a l’empresa que vol augmentar el nivell d’anglès, recordeu que existeixen ajuts i subvencions amb les quals la vostra formació us pot sortir amb descompte i fins i totalment gratuïta, a més us fem la formació a mida de les vostres necessitats. Recomanem fer-ho al nostre centre per desconnectar una mica de la feina, però també ens adaptem les formacions a les mateixes empreses, entorns de treball, i els idiomes que siguin necessaris.

Prepararem els exàmens, parlareu correctament i amb fluïdesa, parlareu tota la família, a la feina traureu el màxim rendiment i quan viatgeu no tindreu cap problema.

Compte amb les ofertes els teus i tu us mereixeu el millor nivell

International House inverteix tots els seus recursos arreu del món, amb el millor professorat, amb el millor nivell, per acompanyar-te al teu èxit personal i professional, el teu èxit és el nostre objectiu, és per aquest motiu que t’oferim un gran descompte d’inici, si decideixes pujar el teu nivell amb nosaltres, o poder fer-ho en còmodes quotes trimestrals o mensuals.

 

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.