Tres heridos en un incencio en la calle Marconi

Incendi en un habitatge amb una persona ferida

Incendi en un habitatge amb una persona ferida

Ha tingut lloc a una comunitat de veïns del barri de Poble Nou – Zona Esportiva

A les 0.20 h d’aquesta matinada, una trucada del 112 ha informat la Policia Municipal que sortia fum d’un habitatge del carrer Doctor Cistaré, a l’alçada del carrer del

Pintor Vancells. Des de la Central de Comandament s’han comissionat dos vehicles patrulla i un caporal, que han informat que hi havia un incendi a la comunitat de veïns. Al lloc han actuat tres unitats del Parc de Bombers de Terrassa, una de Sabadell i una altra de Viladecavalls, així com tres ambulàncies, a més d’una unitat de Mossos d’Esquadra. S’ha desallotjat els veïns de la comunitat, vuit en total, davant la gran quantitat de fum escampat per tot l’edifici. Sembla que el foc es va originar a l’habitació de la rentadora d’un dels pisos i s’ha propagat ràpidament pel passadís i altres habitacions. Els agents han procedit a tallar el carrer i a regular el trànsit.

Efectius de Bombers han localitzat la resident de l’habitatge incendiat inconscient a causa de la inhalació de fums. Els sanitaris han intentat reanimar-la i una ambulància l’ha traslladat a l’Hospital Moises Broggi d’Esplugues de Llobregat, que disposa d’una Unitat de Terapèutica Hiperbàrica.

Efectius de Bombers han tallat el subministrament del gas i han pogut rescatar el gos que hi vivia a l’habitatge afectat, del que s’ha fet càrrec el Servei de Recollida d’Animals Domèstics. Operaris de l’empresa subministradora de gas han acudit per inspeccionar la instal·lació. L’habitatge ha quedat força afectat pel foc i el fum, així com també l’escala de la comunitat. La porta del veí s’ha cremat i l’habitatge de sota ha patit danys a causa de l’aigua utilitzada per sufocar l’incendi. També ha quedat afectada la comunitat de veïns contigua, amb la que comparteix pati interior comunitari, on els baixants de plàstic han quedat afectats. A l’1.30 h de la matinada, Bombers han autoritzat els veïns a tornar als seus habitatges.

Una motocicleta atropella un vianant

A les 9.30 h de dimarts, el 112 va informar la Policia Municipal de l’atropellament d’un vianant per part d’una motocicleta al carrer del Tren de Baix, a l’alçada del carrer de Lepant. Un vehicle patrulla va acudir al lloc i va informar que hi havia una persona, que es va identificar com a metge jubilat, atenent al vianant atropellat.

Sembla que el vianant caminava per la vorera quan, va veure que marxava el bus de la parada, a l’altre costat del carrer, tocant a la Rambleta del Pare Alegre, va accelerar el pas i va creuar la via per un lloc no habilitat. El conductor d’un camió va aturar bruscament la marxa, però el motorista que circulava pel carril del costat i a la mateixa alçada no va poder veure al vianant creuant la via fins que ja era a sobre seu. Tant el vianant com el motorista va caure a terra, patint lesions de diversa consideració. Finalment, una ambulància va traslladar el vianant a l’Hospital Mútua de Terrassa. Els agents van realitzar una inspecció ocular i informe tècnic d’accident.

Accident de circulació amb un conductor ferit

A les 10 h de dimarts, el 112 va informar la Policia Municipal que al carrer de Colom, a l’alçada del carrer de Neptú, s’havia produït una col·lisió entre dos turismes. Dues unitats policials van acudir al lloc de l’accident per realitzar una inspecció ocular i informe tècnic d’accident. Sembla que una furgoneta va col·lidir per encalç amb un turisme que estava aturat davant una retenció semafòrica. El conductor del turisme va patir lesions i una ambulància el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Accident amb un motorista implicat

A les 13.20 h de dimarts, un ciutadà va informar la Policia Municipal de la col·lisió entre un turisme i una motocicleta a la carretera d’Olesa, a l’alçada del carrer de Núria Ribas. Quatre unitats motoritzades van acudir al lloc per realitzar una inspecció ocular i informe tècnic de l’accident i per regular el trànsit. També es va activar una ambulància. Sembla que l’accident es va produir quan un turisme es va incorporar a la C-58 des de la carretera d’Olesa i no va veure que s’aproximava una motocicleta, amb prioritat de pas. El motorista va caure a terra i va patir lesions. Una ambulància el va atendre al lloc.

Accident entre dos turismes amb un ferit

A les 20.10 h de dimarts, el 112 va alertar la Policia Municipal d’un accident de circulació amb dos turismes implicats a la cruïlla dels carrers d’Eduard Marquina i  d’Adra. Una patrulla va acudir al lloc dels fets. Sembla que l’accident es va produir quan un dels turismes no va respectar un senyal de cediu el pas que l’afectava i va col·lidir amb un altre vehicle que circulava amb preferència de pas. El conductor d’aquest últim va patir lesions i va ser assistit per una ambulància,q ue el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents van donar avís al servei de la grua municipal, que va retirar un dels vehicles que havia quedat immobilitzat mecànicament al mig de la via. També van realitzar una inspecció ocular i informe tècnic d’accident.

Denúncia per fumar marihuana mentre conduïa

A les 0.10 h d’aquesta matinada, agents de la Policia Municipal que realitzaven un control de seguretat ciutadana i documentació a la carretera de Martorell, a l’alçada del carrer del Pintor Torras, van veure com s’aproximava un vehicle al control policial que realitzava una maniobra per evitar el pas pel control i llençava una cigarreta al terra. Els agents van aturar el vehicle i van percebre olor de cigarreta de marihuana. Van recollir la cigarreta del terra i van traslladar el conductor a la Prefectura, on li van realitzar un drogotest, en el que va donar positiu. Els agents van adjuntar la cigarreta a un acta i se li va realitzar denúncia administrativa al conductor.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada