plantacio marihuana

Incendi a Les Escoles descobreix plantació de marihuana

Incendi al barri de Les Escoles de permet descobrir una plantació de marihuana

El propietari va ser detingut per un delicte contra la salut pública

Cap a les 10.30 h de divendres, dues patrulles de la Policia Municipal van acudir al carrer de Joaquín Costa, a l’alçada del carrer Wagner, alertades d’una deflagració en un habitatge pel 112. Al lloc hi havia una dotació dels Bombers fent tasques d’extinció del foc, que s’havia produït a l’interior d’una barraca ubicada al final del pati de l’immoble. Els agents van contactar amb el titular del domicili, que els va informar que estava netejant aquest habitacle amb sofre i, possiblement, el contacte d’aquest producte amb una bombona de butà havia estat la causa de la deflagració.

Els agents van observar que la barraca estava folrada amb material d’alumini i tenia a l’interior una instal·lació de ventilació, tubs extractors, làmpades i altres elements destinats al cultiu de plantes al·lucinògenes a recintes tancats. També van trobar en una càmera frigorífica 420 testos d’esqueixos de marihuana i 50 més d’aquest tipus de planta, així com una bossa amb marihuana triturada de 342,37 g i diversos productes químics per a planters. També van inspeccionar els comptadors del corrent elèctric i van veure que s’havien connectat de forma il·legal a la xarxa de subministrament.

A causa d’aquests fets, els agents van detenir el propietari de l’immoble per estar implicat en un delicte contra la salut pública. A més, se li va imputar un altre delicte lleu de defraudació de fluid elèctric, del qual es va informar a la companya elèctrica corresponent. La barraca va quedar precintada i les plantes van ser requisades i traslladades a les dependències policials per ser destruïdes. En el moment dels fets, al pis hi havia dues persones més, una de les quals va ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa amb una intoxicació per la inhalació de fum.

Diligències penals contra un conductor ebri

A les 6.50 h de dissabte, una patrulla de la Policia Municipal va observar com vehicle circulava en el sentit contrari a la marxa del carrer de Santa Cecília, a l’alçada del carrer del Doctor Aymerich i Gilabertó. En sol·licitar la documentació, els agents van detectar que el conductor feia pudor d’alcohol, per la qual cosa va ser sotmès a les proves d’impregnació alcohòlica, amb taxes de 0,83 mg/l i 0,79 mg/l. Els agents el van informar que se li instruirien diligències penals perquè havia conduït un vehicle de motor sota la influència de substàncies etíliques i el vehicle va quedar al lloc, immobilitzat per un parany municipal.

Dos conductors denunciats per donar positiu d’alcoholèmia

Passades les 5 h de la matinada de diumenge, una patrulla va aturar un vehicle al carrer d’Amadeu de Savoia, a l’alçada del carrer de Francesc Oller, després que el seu conductor s’hagués intentat escapolir en veure’s sorprès per la Policia Municipal. Els agents van detectar que l’infractor desprenia pudor d’alcohol, per la qual cosa se’l va instar a bufar en un etilòmetre, donant taxes de 0,36 mg/l i 0,32 mg/l. Per aquest motiu, el conductor va ser denunciat per la via administrativa i el vehicle va ser immobilitzat amb un parany municipal.

A les 8 h del mati, una altra unitat de la Policia Municipal va sorprendre un conductor que feia derrapatges al carrer de l’Emili Badiella, a l’alçada del carrer de Catalunya. Els agents el van sotmetre a les proves d’alcoholèmia, ja que feia pudor d’alcohol, i va donar resultats de 0,57mg/l. L’infractor va ser denunciat per la via administrativa i el vehicle va quedar immobilitzat a la mateixa via amb un parany municipal.

Sancionat un conductor per originar un accident de trànsit i fer-se escàpol

La Policia Municipal va localitzar un conductor que s’havia fet escàpol d’un accident de trànsit que s’havia produït a les 7.30 h de dissabte. El conductor no havia respectat el senyal de cediu el pas ubicat al carrer de Fiñana, cantonada amb Bailén, i va xocar contra un altre vehicle que circulava correctament per aquesta última via. Sembla que el conductor infractor va marxar del lloc sense facilitar les corresponents dades, segons va explicar, perquè es va espantar. El conductor contrari va ser atès pels sanitaris d’una ambulància, però va refusar el traslladat a un centre mèdic.

Intervenció per un foc originat en un quadre elèctric d’un establiment

Una patrulla de la Policia Municipal va donar suport a tres camions cisterna dels Bombers de Terrassa que van actuar per extingir un petit incendi provocat per un curtcircuit en un quadre del corrent elèctric a l’interior d’un establiment del carrer d’Antoni Torrella, a l’alçada del carrer de Nicolau Talló. Els fets van tenir lloc passades les 13 h d’ahir. Els agents van haver d’evacuar a 26 clients de l’interior del local, alhora que van tallar el trànsit del carrer fins que els Bombers van finalitzar les seves tasques. Tot i que hi va acudir una ambulància, no va ser necessari atendre ningú de lesions o inhalació de fum.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada