Incendio a causa de una sartén

Incendi al carrer Begur amb Puigmal amb una persona afectada

Incendi en un habitatge al carrer de Begur amb una persona afectada per inhalació de fum

Els agents van regular el trànsit mentre Bombers actuava en l’extinció del foc

Dilluns, a les 8.30 h, el 112 va alertar d’un incendi en un habitatge al carrer de Begur, a l’alçada del carrer del Puigmal. La requeridora, una veïna, va informar que s’estava cremant un pis de l’immoble i hi havia una dona refugiada al balcó. Un vehicle patrulla de la Policia Municipal va acudir al lloc i va confirmar que el foc provenia d’un segon pis i la dona seguia al balcó, del qual sortia molt de fum. Van arribar quatre unitats del Parc de Bombers Terrassa i una del Parc de Bellaterra.

Vàries unitats de la Policia Municipal van acudir per realitzar tasques de regulació de la circulació en aquest tram de carrer. Els efectius dels Bombers van informar que el foc s’havia produït a una habitació, d’uns 4m2, que va quedar totalment calcinada.

Una ambulància i una unitat del VAM van atendre a la propietària, afectada per inhalació de fum, i la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els Bombers van treure el mobiliari calcinat de l’habitatge al carrer. Des de Prefectura esva donar avís a Eco-Equip per netejar la zona. Els agents van realitzar una inspecció ocular i acta d’incendi.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada