El Pont de Sant Pere inundat

‘Impossible creuar el pont de Sant Pere sense mullar-te els peus’

La piulada del pont de Sant Pere és nomès una de les que inunden les xarxes

Els ciutadans son crítics a les xarxes amb l’Ajuntament i amb els Ferrocarrils de la Generalitat

“Impossible creuar el pont de Sant Pere sense mullar-te els peus.” És només una de les piulades que recull la xarxa social del ocellet amb el hashtag #Terrassa, una bona fórmula de conèixer a temps real què passa a  la ciutat per boca dels seus veïns.

El seu autor, Lucimediadora‏ @lucimediadora fa una reclamació a l’Ajuntament doncs diu que a “Terrassa tenim un problema amb el clavegueram”. Bé, en realitat és amb la neteja del embornals, tal com venim denunciant des d’aquest mitjà des fa temps.

La majoria dels tweets, però, estan dedicats als Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Com aquest de Ermen (@ErmengolGassiot) que avisa: “Plou… I els trens no funcionen. Aturat el servei de FGC de Terrassa a Barcelona”.

Si a sobre de que fa estona que esperes un tren, quan passa no obre portes, et molestes com l’Ignasi Sagalès (@isagales).

D’altres ja farts, com Manners Isabel (@manners_isabel) expliquen que han tardat 70 minuts des de Terrassa a Barcelona. Quina paciència ¿oi?

L’avants esmentat Ignasi ha aprofitat el temps perdut per fer reivindicació de la zona 2 per a Terrassa amb certa ironia.

Son nomès algunes dels comentaris pujats a les xarxes que son un baròmetre de com respira el ciutadà. Farien be les administracions de tenir-los en compte.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, premsa digital, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada