Guanyadors del Concurs d’apilar caixes de Coca Cola 2018

El concurs d’apilar caixes de Coca Cola de la Festa Major 2018 atorga el 1r Premi a Maria Amat

El Gremi d’hostaleria de Terrassa i comarca va organitzar dilluns de Festa Major, un gran Concurs d’apilar caixes de Coca Cola, a la Rambla d’Ègara.

Tots els participants, van haver de fer el mateix, apilar el màxim de caixes possibles, fent la torre més alta de caixes de Coca Cola en el menor temps possible, sense caure.

A la primera fase es comptabilitzaven les caixes aixecades en 3 minuts, i a la segona sense limit de temps, el que es cercava era aixecar al màxim de caixes possibles, sense caure.

Aquest esdeveniment l’organitza des de fa anys el Gremi d’Hostaleria de Terrassa i comarca amb la col·laboració de Coca Cola i l’ajuntament de Terrassa.

Llavors, qui va ser la guanyadora o el guanyador?

Doncs va ser molt intens, va costar molt, gairebé cinc hores de concurs continuat, però al final, després de proves, semifinals i finals, es va saber.

La guanyadora del Concurs d’apilar de caixes de Coca Cola de la Festa Major 2018 de Terrassa, amb força tècnica adquirida d’altres anys, va ser Maria Amat, participant habitual del concurs, guanyadora de l’any passat amb 31 caixes i membre de Minyons de Terrassa, que de nou va aconseguir el primer premi, amb 26 caixes. La segona posició, va ser per Pep Guaiei, de 56 anys, i el tercer lloc, va ser per Silvia Miralles membre dels Castellers de Terrassa.

El Centre Excursionista de Terrassa, malgrat l’increment de participants es va quedar a les portes d’aconseguir premi. Potser l’any vinent.

Els premis varen ser entregats per la vicepresidenta del Gremi d’Hostaleria de Terrassa i comarca Maite Garcia. L’acte va ser conduit i presentat, igual que el Concurs de Cassoles d’Arròs i la Cursa de Cambreres i Cambrers per ‘Manel Okey’ comunicador imprescindible d’aquests certàmens.

El concurs d’apilar caixes de Coca Cola de la Festa Major 2018 atorga el 1r Premi a Maria Amat de Minyons de Terrassa

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.