Orgull bisexual comença a Terrassa

Gracia García candidata del PSC a les eleccions generals

Gracia García, Maria Jesús Rodríguez, José Luis Salazar formen part de la candidatura del PSC a les eleccions generals

Els tres membres de la Federació socialista del Vallès Oest s’han incorporat a la llista pel 28 d’abril

Aquest dilluns el Consell Nacional del PSC ha aprovat la llista que el PSC presentarà en les properes eleccions generals del 28 d’abril. Per part de la Federació socialista del Vallès Oest són presents a la candidatura tres persones:

Gracia García, és militant socialista des del 1998 i ocupa el número 13 en la candidatura del PSC a les eleccions generals. García té 40 anys, va néixer a la Rioja i viu a Terrassa des del 2008, on ha estat regidora a l’Ajuntament. Dins l’agrupació socialista egarenca és Secretària d’Igualtat. En les eleccions primàries per escollir la primera secretaria del PSOE, García es va implicar molt en el grup de treball de Pedro Sánchez. Professionalment, és advocada i té el seu propi gabinet a Terrassa.

Maria Jesús Rodríguez ocupa la posició número 25 a la candidatura del PSC. té 49 anys i és diplomada en Ciències empresarials i té un postgrau en gestió financera d’empreses. Treballa a l’administració pública. Rodríguez és militant de Rubí des de 2003 i forma part de l’executiva de l’agrupació, a més és consellera de Federació al PSC Vallès Oest.

José Luis Salazar, es situa entre els suplents de la candidatura. Salazar ésllicenciat en Dret, especialista en Dret Ambiental, MBA Internacional enEconomia, Gestió d’Empreses Internacionals i Màster en Gestió i AvaluacióAmbiental. Milita al PSC de Sant Cugat del Vallès i forma part del partit des de mitjans dels 90. També és membre de Federalistes d’esquerres on coordina els temes relacionats amb la Unió Europea. Salazar és membre del Grup D’experts en canvi climàtic de Catalunya i col·laborador del Grup de governança del canvi climàtic de la UPC. Ha treballat per l’organització de les Nacions Unides (ONU)a l’Àfrica en temes de cooperació pel desenvolupament i medi ambient, després a la Comissió europea i també a l’Agència Europea del medi ambient.

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada