El Govern municipal demana retirar el cartell del carnestoltes

El Govern municipal demana a l’entitat organitzadora del Carnestoltes que reconsideri el cartell

El cartell, guanyador d’una votació pública impulsada per La Confraria Mascarada, ‘banalitza la violència sexual i objectualitza el cos de les dones’

El Govern municipal ha demanat a l’entitat organitzadora del Carnestoltes de Terrassa, la Confraria Mascarada, que consideri la retirada del cartell anunciador de l’edició d’enguany, “per la banalització de la violència sexual implícita i l’objectualització que es fa del cos de les dones”, segons afirma el tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, i portaveu del Govern municipal, Amadeu Aguado.

El cartell del Carnestoltes de Terrassa 2018 és el guanyador d’una votació pública impulsada per la Confraria Mascarada. “Tot i que el Carnestoltes és un període transgressor per naturalesa, en aquest cas creiem que el missatge que dona el cartell és clarament contraposat a l’objectiu d’una societat igualitària cap a la qual tots i totes volem avançar, i projecta una imatge que no encaixa amb la ciutat feminista que som”, afirma Aguado. El tinent d’alcalde elogia la tasca que du a terme any rere any l’entitat amb l’organització del Carnestoltes a la ciutat, i remarca que “aquest fet no afecta per res la confiança en l’entitat per la seva bona feina demostrada al llarg dels anys”.

Així mateix, Aguado subratlla que “Pel que fa a la lectura política que es pugui desprendre del cartell, defensem com hem fet sempre la llibertat d’expressió de l’organització i dels artistes que hi col·laboren”.

Author: Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada