Fundació Mina renova acord

Fundació Mina i Handbol Terrassa renoven per tercera vegada el conveni

Fundació Mina i el Club Handbol Terrassa renoven per tercera vegada el conveni de col·laboració per difondre l’handbol a les escoles de Terrassa

Aquest acord s’emmarca en el compromís de la Fundació Mina amb la formació en etapa escolar

El secretari de Fundació Mina, Avel·lí Martorell, i el president del Club Handbol Terrassa,  Ricard Guardeño, han firmat un nou conveni de col·laboració per donar continuïtat a la tasca de difusió d’aquest esport a les escoles de la nostra ciutat.

Aquesta col·laboració es va iniciar l’any 2016 a iniciativa de la directiva del Club Handbol Terrassa, que va sol·licitar suport per continuar amb la tasca que realitzen els seus monitors de promoció i difusió de l’Handbol entre les escoles de la ciutat, apropant i facilitant als infants la pràctica d’aquest esport, sempre des de la vessant educativa, cultural i socialment integradora.

Durant l’exercici de 2016 es va treballar per a la difusió d’aquest esport, donant també molta importància a la formació en valors, tant o més important que l’esportiva. Acomplerts els objectius de manera satisfactòria per a ambdues parts, Fundació Mina i el Club d’Handbol Terrassa han decidit renovar aquest conveni de col·laboració, en el marc del qual ja s’ha celebrat fa poc el IX Torneig Ciutat de Terrassa de minihandbol.

La Fundació Mina d’Aigües de Terrassa celebra més de 18 anys d’activitat al servei de la ciutadania compromesa amb el medi ambient, el seu entorn social i la cultura, i exercint d’instrument jurídic capaç de desenvolupar i executar les activitats de mecenatge, educatives, mediambientals i de caire benèfic-social que la societat fundadora, per la seva pròpia essència, ja venia realitzant.

Author: Mina, Aigües de Terrassa

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada