Rambla d'Ègara

Fuita de gas, incendi a Les Martines i atropellament a La Rambla

Actuació per una fuita d’aigua a la plaça de Sant Oleguer que afectava vàries canonades de gas

El possible contacte de l’aigua amb el gas suposava una situació risc

A les 19.45 h d’ahir dilluns, un particular va informar a la Policia Municipal que hi havia una fuita d’aigua a la via pública a la plaça de Sant Oleguer que afectava també a diverses canonades de gas. Des de la Central es va donar avis a Bombers i a la companyia subministradora de l’aigua. La Policia Municipal va tallar l’accés al lloc per garantir la seguretat de veïns i vianants. Un comandament dels Bombers va indicar a les persones residents a l’immoble que no sortissin al carrer, ja que el contacte de l’aigua amb les canonades de gas podia suposar una situació de risc. Les persones treballadores de la companyia de l’aigua van procedir a la reparació de la fuita, eliminant així el potencial risc. Finalment, no es van registrar danys personals i únicament el paviment va resultar danyat, fet que es va notificar als serveis municipals per procedir a la seva reparació. La zona va quedar protegida amb tanques col·locades en el perímetre de la zona afectada.

Incendi al pati d’un habitatge a Les Martines

A les 17:36 h d’ahir, el 112 va comunicar a la Policia Municipal que hi havia un incendi a una zona de matolls de Les Martines. Tres vehicles del parc de Bombers es van desplaçar al lloc, igual que la Policia Municipal. El foc es va produir en una parcel·la privada del carrer Llebre, concretament a un pati situat darrera d’un habitatge. Sembla que el foc es va iniciar per l’acumulació de restes vegetals i va cremar uns 50 m2 de matolls. Els Bombers van actuar durant una hora per sufocar l’incendi i no es van produir danys personals.

Atropellament a un pas de vianants de la rambla d’Ègara

A les 18 h d’ahir, el 112 va comunicar a la Policia Municipal un atropellament a rambla d’Ègara. Una dotació policial va acudir al lloc i va comprovar que el vianant presentava lesions. Dues ambulàncies el van assistir i va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa. Els fets van tenir lloc quan un turisme circulava pel carril esquerre del sentit descendent de la Rambla d’Ègara i, en arribar al pas de vianants situat abans de la cruïlla amb els carrers de Vallhonrat i de l’Infant Martí, va impactar amb el vianant en el moment que aquest creuava la calçada per aquest punt.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada