En forma en tan sols dos setmanes

Zerona revela la teva veritable forma en tan sols dos setmanes a Kahuna

Quan arriba l’època estival i ens toca treure roba i anar a la platja, ens mirem al mirall i veiem aquells centímetres que ens sobren i cal trobar la millor solució.

Potser vols eliminar la panxeta que ha quedat després de l’embaràs, els mixelins, i aquells centímetres que no marxen malgrat l’exercici i la gimnàstica, aquells centímetres que no et permeten aconseguir, la teva millor forma, la teva figura ideal.

No et desesperis, ara hi han bones solucions. Si vols treure greix de la cintura, malucs, o braços.

Per què Zerona?

Zerona és l’únic  sistema comprovat per eliminar greix al contorn de tot el cos, sense cirurgia invasiva i en un parell de setmanes, a través de l’última tecnologia en làser de baixa freqüència. Redueixes centímetres de greix sota el teixit de la pell, al contorn del cos, i a les zones on vulguis, i el sistema natural acabarà eliminant els greix per si sol.

Recupera la teva forma en tan sols dues setmanes

És un tractament sense dolor, no invasiu, que pots trobar en exclusiva a Kahuna a Terrassa prèvia reserva d’una sessió, amb la possibilitat d’un cop acabada la sessió, poder continuar amb l’activitat diària sense interrupcions.

Un tractament amb el làser lipolític Zerona te un preu de 100€ per sessió, amb la recomanació d’unes 6 sessions, 600€ però si aprofites ara abans del 22 de Juliol, reservant les sis sessions aconsegueixes un preu per les 6 sessions total de:

299,00€

la sessió et surt a 49,83€, aprofita l’oferta, estigues en plena forma i estalvia a

Kahuna estètica i teràpies

Girona, 272

08226 Terrassa

kahunaestetica@gmail.com

93 611 81 35

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.