Festa Major de Sant Vicenç

Un veí de Costablanca, autor de la imatge del cartell de Festa Major

La presentació de la nova imatge de la gegantona Rita és un dels actes destacats de la Festa Major de Sant Vicenç, que es celebrarà del 18 al 22 de gener

Una roda de molí sobre el mar i amb els elements patrimonials festius i culturals del municipi és la il·lustració que protagonitza el cartell d’enguany de la Festa Major d’hivern. La imatge, que ha estat dissenyada per Dani Garrido, veí de la urbanització de Costablanca, representa una part de la llegenda de Sant Vicenç, patró de Castellbisbal. Al cartell també es poden veure personatges i llocs emblemàtics del poble, com ara els gegants, la cuqueta, els potafocs, la Torre Fossada o el fanal de la Plaça de l’Església.

La idea del tema va sorgir a proposta de la coordinadora d’entitats, que ha participat activament en la programació dels actes de la Festa Major de Sant Vicenç d’enguany, que es celebrarà del 18 al 22 de gener.

La presentació, el dissabte 20 de gener, de la nova imatge de la gegantona Rita amb motiu del seu vintè aniversari és una de les activitats destacades de la Festa Major que, com a novetat, també presenta propostes familiars com ara els jocs de gran format de l’Animalada, la instal·lació interactiva Titeretú, que permetrà als participants convertir-se en titelles, i una gimcana, el Troba’m!, que posarà a prova els coneixements sobre el poble i el seu patrimoni.

A més, per primera vegada durant la Festa Major, a la piscina coberta de l’Illa Esportiva es farà, el diumenge dia 21 de gener, la jornada solidària 100 km per un somriure durant la qual els participants han de nedar i sumar metres que es convertiran en diners per als afectats per la síndrome d’Angelman, una malaltia neurodegenerativa que es caracteritza per un endarreriment en el desenvolupament de la persona.

En total, seran cinc dies d’activitats i propostes variades per a tots els públics que es tancaran, el dilluns 22 de gener, amb el tradicional teatre de Festa Major. En aquesta ocasió, l’obra que es representarà a l’auditori d’Els Costals serà Els homes són de Mart i les dones de Venus, un espectacle d’humor sobre les relacions de parella protagonitzat per l’actor Jordi Díaz.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.